2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 98 پست
عزیزم انشالله خدا کمکت کنه دامنت سبز بشه من ۴سال نازایی کشیدم بعد ۴سال با کلی دکترو درمون دوتا دختر ...

بهترین نعمت نصیبت شده. هم پسر خیلی مامان دوست میشه هم ته تغاری خیلی شیرین میشه هم دخترات توی بزرگ کردنش کمک می کنن. خدا بدون اینکه بخوای یه فرشته معصوم بهت  عطا کرده. قدرشو بدون و برای من و اون دوستمون که چشم انتظاریم هم دعا کن که خدا دعای مادر باردار رو زود اجابت می کنه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ناشکری نکنی یه وقتی خدا قهرش میگیره 

به در و همسایه چه 

خجالت نداره خدا نگهداره بچه پدر و مادر دار حلال زاده خبلیم تو شرایط بانمکی هستی 

آخ اگه بدون چقدر پشت سر هم باشن باهم خوب میشن دوتایی بزرگ میشن دوتایی قد می‌کشن دیگه نگرانشون نیستی چون همیشه همه جا هوای همو دارن 

الان یکم سخت میشه اما بیست سال دیگه نگاشون می‌کنی تو دلت قنج میزنه واسه قد و بالاشون بعد یاد این روزات میوفتی میخندی میگه کاش چندتا دیگه هم اورده بودم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت برم تو که معلومه دخترباشخصیت و فهمیده ای هستی کاش باصراحت همچین پیشنهادی ندیسقط خیلی وقتا باع ...

باشه ولی آسیبی ک بچه اول میبینه اصلا قابل جبران نیس 

من دوتا خواهر پشت سر هم دارم 

دومی ب خاطر سومی مدام کمبود محبت داره و زود رنجه 

با این حال ک پدر مادرم کم نزاشتن 

بهترین نعمت نصیبت شده. هم پسر خیلی مامان دوست میشه هم ته تغاری خیلی شیرین میشه هم دخترات توی بزرگ کر ...

عزیزم انشالله همین زودیا دامنت سبز میشه به خدا تو همین نی نی سایت آدمو نا امید میکنن همین الان یکی تاپیک زده چطور مردم این همع بچه میارن سه تا بچه واقعا زیاده

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=396160102]خدا مبدونه من ار قصد گذاشتم دخترام یکم بزرگ شن  ک سومی رو اون موقع بیارم چون باچشمم دیدم توی ...[/QUOTEعزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه سه بچه داشتن سخت نیست شما بچه بزرگت چند سالشه خودت چند سالته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا از بس تو درو همسایه گفتن وای سخته سه تا بچه تو این اوضاع جامعه دخترات دیگه بزرگن از اول باید شر ...

ببین من کلی ادم به سن شما می شناسم که هنوز ازدواجم نکردن. چه حرفیه!

بعدم فامیلای ما دو تا دختر و یه داماد داشت توی چهل و خورده ای سالگی ناخواسته باردار شد و کلی گریه زاری می کرد.

الان ماشالا همون بچه شده یه پسر شاخ شمشاد سربه راه و عصای دست دستشونه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

[QUOTE=396160102]خدا مبدونه من ار قصد گذاشتم دخترام یکم بزرگ شن ک سومی رو اون موقع بیارم چون باچشمم ...

نه بخدا سخت نیست

زحمت و فشاری ک تو بچه ی اول ب ادم میاد شاید یک پتجمش توی بچه سوم باشه 

بقیش همش لذته

نه بخدا سخت نیستزحمت و فشاری ک تو بچه ی اول ب ادم میاد شاید یک پتجمش توی بچه سوم باشه بقیش همش لذته

نمیدونم چرا فکرش میگنم دوباره بخواد یه بچه بفرستی مدرسه خیلی سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40