2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 98 پست
یعنی میشع منم بچم دنیا بیاد اینو بگم من سومی باردارم بعد دو دختر خدا بهم پسر داده ولی نمیدونم چرا دی ...

وا!

سنت مگه زیاده؟؟؟

خیلی جوونی عزیزم خیلی!

اتفاقا وقتی جنسیت تغییر میکنه و بچه ی آخر هست یجووری بره توی دلت و اصن نفهمی کاراش چجوری انجام میشه که جز لذت هیچی نمیفهمی.

فقط سعی کن افکارمنفیو بزاری کنار بجای اینکه بگی وای حالا فلان بیسار سعی کنی از این لحظه ها لذت ببری

چون شاید دیگه تااخر عمرت این لحظه های بارداری و نوزاد داشتن 

تکون خوردن بچه ..تپش قلب دونفر هم زمان توی یه بدن

بعدش شیر خوردنش از وجود تو وخیلی چیزای دیگه رو هیچوقت دیگه تجربه نکنی

ب اینا فک کن همش زیباییه به خداا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من گفتم ازدواج ک کردم میرم سفر میرم سرکارعشق و حال میکنم سالهاااااااابعدااااا بچه دار میشماگ حرف بچه ...

عزیزم انشالله خدا کمکت کنه دامنت سبز بشه من ۴سال نازایی کشیدم بعد ۴سال با کلی دکترو درمون دوتا دختر گیرم اومد الان ۳۸سالمه فهمیدم سومی باردارم ناخواسته رفتم سونو گفت پسره الان من اصلا نمیتونم کنار بیام اطرافیانم همه میگن خدا دوست داشته جنسو برات جور کرده ولی من بنده ناشکر خدام موندم چکار کنم چطور بپزیرمش الان باپیام شما حالم یه جوری شد واقعا شرمنده خدا شدم

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم انشالله خدا کمکت کنه دامنت سبز بشه من ۴سال نازایی کشیدم بعد ۴سال با کلی دکترو درمون دوتا دختر ...

خدازوشکر که حالتون خوب شد

من کلا افریده شدم بقیه از من درس عبرت بگیرن

دلم به هرچی خوش شد خدا ازم گرفت

آبرومم رفته کاش من وجود نداشتم.. 

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
وا!سنت مگه زیاده؟؟؟خیلی جوونی عزیزم خیلی!اتفاقا وقتی جنسیت تغییر میکنه و بچه ی آخر هست یجووری بره تو ...

بخدا از بس تو درو همسایه گفتن وای سخته سه تا بچه تو این اوضاع جامعه دخترات دیگه بزرگن از اول باید شروع کنی از، پله اول کلا ناامیدم کردن احساس میکنم دنیا به آخر رسیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدازوشکر که حالتون خوب شدمن کلا افریده شدم بقیه از من درس عبرت بگیرندلم به هرچی خوش شد خدا ازم گرفتآ ...

عزیزم خدا بزرگه توکل کن به خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلومه خیلی مهربونیانشاالله بهترینها نصیبتون بشه الهی

ممنونم عزیزدلم. ان شاالله تو هم بهترینا نصیب خودت و بچه هات و نسلت بشه و بارداری شیرین و زایمان راحت و بی دردسر و کوچولویی سالم داشته باشی که سختیای بارداری قبلیت هم برات جبران بشه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مبارک باشه هر کسی هم حرف رد بگو خودنون خواستیم با هم بزرگ شن 😘

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بخدا از بس تو درو همسایه گفتن وای سخته سه تا بچه تو این اوضاع جامعه دخترات دیگه بزرگن از اول باید شر ...

خدا مبدونه من ار قصد گذاشتم دخترام یکم بزرگ شن 

ک سومی رو اون موقع بیارم

چون باچشمم دیدم توی اطرافم ک

وقتی فاصله بیوفته 

هم ادم لذت ببشتری میبره پشت هم نیست

هم کمک بیشتری داری 

هم بچه هادرکشون بالاتر رفته

قشنگ سعی کن بهشون مسئولیت بدب هرکدوم مسئول یچیز داداششون باشن و هب ام ازشون تعریف کن بگو وای من دوتا فرشته دارم شما هستین من خیالم راحته