2777
2789
عنوان

بدم میاد از گروه خونوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 46 پست
بعد خار شوهرم میگه چرا فعال نیستی.گفتم گمشو علاف من از خودتون بدم میاد حالا بیام فعال چی باشم حالم ا ...

اگه اینقدر حسودن و بدت میاد اذیت میشی بهونه کن لفت بده.

من یه بار بهونه کردم گوشیم هنگه باید تمام برنامه ها رو پاک کنم و لفت دادم.

یه بار هم گفتم واتساپ قابلیت ردیابی داره پاک کردم.از دستشون راحت شدم.

خلاصه یه بهونه ای بکن...

اینا تازه یادشون اومده کلا خارشوهر من یه آدم رومخی الکی علافه

اعلاناشو ببند نوتیفیشن نیاد اصن گروهو باز نکن اعصابت خرد نشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز بدی ندیدم

چه اشکالی داره همسرت جواب صبح بخیر گفتن خانوادشو بده

حالا فهمیدم خاله هام چرا عروسا رو تو گروه خانوادگی راه نمیدن فقط خواهر و برادرا عضون😂

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

چیز بدی ندیدمچه اشکالی داره همسرت جواب صبح بخیر گفتن خانوادشو بدهحالا فهمیدم خاله هام چرا عروسا رو ت ...

اتفاقا اگه آدما خوبی باشن که عیبی نداره ولی اینا قوم شیطانن

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

اعلاناشو ببند نوتیفیشن نیاد اصن گروهو باز نکن اعصابت خرد نشه

آره همین کارو کردم ولی بازم وسوسه میشم ببینم شوهرمم پیام داده یا نه. هر چند میدونم خودشم چه آدم خزیه

اتفاقا اگه آدما خوبی باشن که عیبی نداره ولی اینا قوم شیطانن

اونا هرچند وقت عکس بچه هاشونو میفرستن 

امروزم عکس کلی بچه با لباس مدرسه روانه گروه شد😂

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

آره همین کارو کردم ولی بازم وسوسه میشم ببینم شوهرمم پیام داده یا نه. هر چند میدونم خودشم چه آدم خزیه

😅😅😅😅😅از دس ما خانوما 

هم بدت میاد هم چک میکنی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خوب نرو نخون مجبور که نیستی نخونده حذف کن حالا این همه تنفر چرا🤨

چون خیلی آدما بدین یه چیزی من میگم یه چیزی شما میشنوی ولی کلا انقدر بدن که جاری بزرگه رو اصلا عضو نکردن تا ناراحت بشه بعد وقتی عروسا پیام میدن کسی محل نمیده حتی شوهراشون ولی کافیه داماداشون یا خواهراشون یه پیام بدن خودشونو هااک میکنن واسشون کلا خیلی آدما بدین معروفن تو محلشون به بد بودن🤣

اونا هرچند وقت عکس بچه هاشونو میفرستن امروزم عکس کلی بچه با لباس مدرسه روانه گروه شد😂

وای اینا هم همینن فکر میکنن بچشون واسه خودشون قشنگه ما هم باید قربون صدقشون بریم.کاش یکم ادب هم داشتن🤣