2777
2789
عنوان

بدم میاد از گروه خونوادگی

482 بازدید | 46 پست

وای نه میتونم لفت بدم نه خوشم میاد ازشون گروه خونوادگی زدن خونواده همسرم.متنفرم ازشون😖 امروز پیام دادن پاییز بر شما مبارک همسر احمق منم هی سلام و صبح بخیر میفرسته.اه اه بدم میاد از داماداشون از خواهر شوهرام متنفرم.خدایا چرا منو عضو کردن .خداکنه واتساپ فیل🐘تر بشه🤣🤢🤬

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عمه عای همسرم گروه زدن فقط خواهر برادرا، دختر پسرا شونو ادکردن. 🤣🤣🤣

هیچ عروس و دومادی رو اد نکردن. 😂😂😂😂

همسرمم بعد چندوقت لفت داد.  عمه اش اد کرد،  لفت داد.  اخر عمه رو بلاک موقت کرد که اد نکنه. 😂😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تو خانواده همسرم من که همه تو گروه هستن حتی نوه های ۱۰ ساله من نیستم😐منو نیاوردننننننن😩😭😂😂😂همس ...

بعد خار شوهرم میگه چرا فعال نیستی.گفتم گمشو علاف من از خودتون بدم میاد حالا بیام فعال چی باشم حالم ازشون به هم میخوره انقدر که منفی و حسود هستن کلا خونشون خونه شیطونه بعد تو گروهشون مثل آدما فرهیخته برخورد میکنن🤣

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

حالا عضو نمیکردن، یک چیز دیگه میخواستی بگی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.