2777
2789
عنوان

وای چرا خودکشی کرد احمق

1244 بازدید | 41 پست

نسیم به قول معروف یکی از شاخ های اینستا به خاطر اینکه یوتوب فیلماشو پاک میکرد به کارکنان یوتوب تیراندازی میکنه و در آخر خودشم میکشه 

و تیتر اول خبرگزاری های جهان میشه 

فکر کنم ترامپ تصمیمات جدیدی بگیره واسه ورود ایرانی به آمریکا 

اصلا باورم نمیشه که اینکارو کرده باشه چون آخرین کلیپش مربوط به حمله به یوتوب بود و جدی نگرفتیمش چون کلیپاش حالت طنز داشته و به نظر میرسید مشکل عقلانی داره مثل وحید خزای و ندا یاسی ......

هرچند کلیپاش حالت طنز داشتن ولی خوب بعضی از حرفاش درست بودن و آدم حساس و ریز بینی بود مخالف گوشت خواری و........ 

البته خیلیا ربطش میدن به ایران که اهداف سیاسی پشت این قضییه بوده همون مسله پناهندگی ایرانی ها ..........

آخه کسی بخاطر پاک کردن فیلماش اینکارو میکنه باتوجه به اینکه مخالف خشونت و جنگ و درگیری بود 

خیلی سعی کردم عکساشو بزارم ولی نتم خیلی ضعیفه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودشو نکشته این به خاطر وجترین بودنش میخواست کلی عمر کنه بعد خودشو بکشه عمرا باتیر زدنش مامورا

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰

عکسشو بزارید بچه ها

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

دیوونه بودااا ولش کن حالش خوش نبود واسه ۱۰۰ سال پیش بود کلیپاش انقدر که داغون بود بازم خدا بیامرزه

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣