بچها من ۲۴ سالمه یه دفعه که میرم یه اداره اگه کارم حل نشه و قرار باشه فردا هم برم خجالت میکشم پشت بند هم برم حس میکنم مزاحمم یه جوریه حالم. البته بی ربط به عدم اعتماد بنفسم نیس ولی نمیدونم چیکار کنم. مثلا امروز رفتم نصب کنم همراه بانک الان اومدم خونه میبینم مشکل داره و رمز پویام فعال نشده فردام باز برم حالا اینکه خجالت میکشم باز فردا برم اونجا. شما چجوری اید تو رو خدا🥹🥹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم خیلی خجالت میکشم برای کار اداری دیگه ۱۸ سالمه و قطعا کار اداری برام پیش میاد ولی خیلی خجالت میکشم
حتی برای ثبت نام دانشگاه نمیتونم تنها برم
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
اتفاقا من بار دوم خیلی طلبکارتر میرم چون کارم باید یه روزه حل میشد و نشده
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نه منم قبلا بودم . اونا حقوق عالی میگیرن کمکت کنند
خجالت نداره . اونا برتر نیستند
میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم