2777
2789
عنوان

شمام خجالت می‌کشید برید ادارات ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارتم رفاه هست. اینم میشه؟

رفاه رو نمیدونم. ولی من دوتا کارت داشتم با همراه بانک فعال کردم. 

فردا اول از خودپرداز امتحان کنید بعد برید بانک. به نظرم اکثرا از خودپرداز فعال میشن

از ترس‌ هایتان نترسید! 

چجوری ؟ راهنمایی میکنید ؟ است ام اس بانکمم فعال نیس‌ اینو چیکار کنم؟؟

اس ام اس باید برید البته فک میکنم بعضی از همراه بانکا گزینه اشو داشته باشه ولی برای رمز پویا داخل همراه بانک بگردید گزینه همراه بانک هست  خودشم توضیح داده

چرا؟؟ من از دبیرستان همه ثبت ناما و کلاسای مختلف رفتنامو تا دانشگاه و بعدشم همه رو تنهایی انجام دادم

چون معمولا جشن ورودی هست همه با خانواده میان خانواده میشینن عقب تر خود دانشجو میره فرآیند ثبت نام رو غرفه غرفه حل میکنه

رفاه رو نمیدونم. ولی من دوتا کارت داشتم با همراه بانک فعال کردم. فردا اول از خودپرداز امتحان کنید بع ...

پس اس ام اس بانکم چی؟؟ .چند سال پیش موقع افتتاح حساب شماره مامانمو تو فرم نوشتم الان که رفتم بانک شماره خودمو دادم برا همراه بانک.. یادم رفت بگم کلا جایگزین کنید. بعد اینکه الان میخام پول انتقال بدم پیامک می‌ره رو گوشی مامانم ملکه « جهت فعال کردن اس ام اسی بانک خود به یکی از شعب بانک مراجعه کنید» 

نمی‌دونم باید چیکار کنم 

چون معمولا جشن ورودی هست همه با خانواده میان خانواده میشینن عقب تر خود دانشجو میره فرآیند ثبت نام رو ...

من جشن ورودیم تنها بودم فارغ التحصیلم حتی دفاعم همه رو خودم بودم و دو گوشم😂😂😂😂😂 

ثبت نام دانشگاه تنهایی نمیرن که

پس چرا تو اینستا میگفتن موقع ثبت نام با پدر یا مادر نرین

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

پس اس ام اس بانکم چی؟؟ .چند سال پیش موقع افتتاح حساب شماره مامانمو تو فرم نوشتم الان که رفتم بانک شم ...

اهااا من فکر کردم رمز پویا برای شماره خودتونه فقط میخواید فعال کنید. 

بله باید برید بانک. منم به نام بابام بود. رفتم بانک تا برام درست کرد. 

اصلا عیب نداره. اول اینکه وظیفشونه. کارشونه. پول میگیرن تا خدمات انجام بدن بعد هم اونقدر نشتری زیاده که کسی شما رو یادش نمیاد. 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

اهااا من فکر کردم رمز پویا برای شماره خودتونه فقط میخواید فعال کنید. بله باید برید بانک. منم به نام ...

باشه عزیزم میرم فردا مرسی از توضیحاتت. 

انقد آقاهه نگاش از دور روم زوم بود خیابونم ببینتم میشناستم😐