2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاببد همراه بانک رفاه

65 بازدید | 8 پست

سلام 

من امروز همراه بانکمو نصب کردم رفتم بانک. رمز دوم داد. الان میخام پول کارت به کارت کنم میگه رمز پویا وارد کن. و ندارم اینو. پس چرا برام انجام نداد بانک یعنی دوباره باید برم بانک؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رمز پویا رمز موقت هربار ک میخوای پول جا ب جا کنی یه رمز جدید برات پیامک میشهاحتمالا شما اشتباهی رمز ...

ببین یه رمز دوم بانک بهم داد. ولی چیزی از رمز پویا نگفت. 

بعد اینکه من موقع انتقال میزنم درخواست رمز پویا، پیامک می‌ره رو گوشی مامانم که برای فعال کردن اس ام اسی بانک خود به یکی از شعب بانک مراجعه کنید. ده سال پیش موقع افتتاح حساب شماره مامانم تو فرم ثبت شد. یعنی باید میگفتن کلا شماره خودمو جایگزین میکرد و رمز پویا رو فعال؟؟ 

ببین یه رمز دوم بانک بهم داد. ولی چیزی از رمز پویا نگفت. بعد اینکه من موقع انتقال میزنم درخواست رمز ...

ببین شما رفتی بانک گزینه رمز دوم فعال کردی باید به بانک میگفتی میخوام رمز پویا فعال کنم بعدشم شماره خودتو بده ک رمز پویا به شماره خودت پیامک بشه چون رمز پویا موقته هربار ک میخوای پول جا ب جا کنی رمز جدید پیامک میشه اگه شماره مامانت باشه هربار به خط مامانت رمز پویا پیامک میشه...

ببین شما رفتی بانک گزینه رمز دوم فعال کردی باید به بانک میگفتی میخوام رمز پویا فعال کنم بعدشم شماره ...

مرسی عزیزدلم. 

واسه این مسئله هم باید بانک رفت؟ با باجه ها هم انجام میدن؟ 

دوست ندارم الکی برم بانک بعد بگن برو باجه انجام بده ضایع شم

مرسی عزیزدلم. واسه این مسئله هم باید بانک رفت؟ با باجه ها هم انجام میدن؟ دوست ندارم الکی برم بانک بع ...

چون میخوای شماره تغییر بدی باید بری خود بانک تا شماره جدید وارد سیستم کنن

البته هر بانکی متفاوته

من واسه بانک ملت خواستم رمز پویا فعال کنم خود بانک برام فعال کرد

مرسی عزیزدلم. واسه این مسئله هم باید بانک رفت؟ با باجه ها هم انجام میدن؟ دوست ندارم الکی برم بانک بع ...

اگرم گفت برو از بیرون از دستگاه خودت فعال کن بگو اگه میشه شما برام فعال کنید من خودم بلد نیستم

اون کارمند بانک وظیفه اش ک کارای بانکی برای شما انجام بده خجالت هم نداره خیلیا هستن ک خودشون نمیتونن انجام بدن پس خیلی راحت به کارمند بانک بگو لطفا شما خودتون برام فعال کنید