2777
2789
عنوان

ویژگیای خوب و بد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 83 پست
عزیزم ایشون درون گرا هست و نمیتونه احساسشو بروز بده فکر میکنه اگه خرج کنه به زنش نشون داده که عاشقشه ...

درونگراست با زن و فامیل ولی به همکار و ...میرسن نطقشون باز میشه؟

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

هیچ آدمی بدون عیب نیست 

و اینکه 99 درصد آقایون اصلا ابراز علاقه بلد نیستن 

و تازه هیچ کدوم از ویژگی های خوب همسر شما رو هم ندارن

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفتر خدمات قضایی رفتم و درخواست دادم بعدش برات پیامک میاد و بعد ی ماه براش ابلاغیه می‌ره شوهرم خیلی ...

قبل از مسئله خیانت همه چی خوب بود؟ یعنی هیچ چالشی باهاش نداشتی و هیچوقت به جدایی فکر نکرده بودی ؟ 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

شوهر من همه این ویژگیهای خوب و خیلی چیزای دیگه رو داره ولی زبونش تلخه، عمدا به خواسته هام بی توجهی میکنه و حس بد بودن میده. من افسردگی شدید گرفتم و کم کم توان کنترلش داره از دستم خارج میشه. کسی درک نمیکنه یعنی از بیرون به نظر میرسه شرایط بهتر از این نمیشه ولی فقط خودم میدونم مرگ رو زندگی ترجیح میدم و به خاطر بچم هنوز نفس میکشم.

در مورد شرایط زندگیت از دیگران نپرس احساس خودت رو در نظر بگیر تا به اینجا نرسیدی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من وضعم به مراتب از شما بدتره همسر منم مثل همسر شما ویژگی های خوب زیادی داره ولی یکی دوتا موردش به د ...

میشه اون ویژگیایی که عذابت میده رو بگی؟ 

هر زنی تو زندگی باید بهترینا رو داشته باشه با توجه به شرایط زندگی و عوامل مختلفهیچوقت بخاطر اینکه او ...

راه های جدید امتحان کنم یعنی چی دقیقاً ؟ 

قبل از مسئله خیانت همه چی خوب بود؟ یعنی هیچ چالشی باهاش نداشتی و هیچوقت به جدایی فکر نکرده بودی ؟

چرا از نظر احساسی هیچ وقت بهم نمی‌گفت دوست دارم فقط کلیپ گاهی برام میفرستاد دست ب سرم نمی‌کشید و خلاصه باخودم خود خوری میکردم و میگفتم ولش کن مدلشه اما من فوق العاده احساسی بودم و خیلی چیزارو واقعا نیاز داشتم ک این برآورده نمی‌کرد گاهی خسیس بود میگفتم ولش کن داره برا ایندمون تلاش می‌کنه جمع میکنه بهم اگر گاهی بی احترامی میکرد میگفتم بیخیال اخلاقشه خلاصه همرو گذاشتم زیر نام اما وقتی فهمیدم خیانت کرده با خودم میگفتم حتما تمام این کارارو برا اون چاقال کوتوله کرده نشخوار فکری امانمو بریده بود و هنوزم نشخوار فکری دارم و دیگ زدم ب سیم آخر 

راه های جدید امتحان کنم یعنی چی دقیقاً ؟

ببین نمیخوام یوقت سوتفاهم پیش بیاد برات که اومدم تبلیغات کنم برای خودم

اما برو دوره های مختلف ببین

با مشاور حرف بزن

اینجا زنای زیادی هستن که توقعشون کمه و هیچوقت نمیتونن تورو درک کنن

ممکنه تصمیمی بگیری که هیچوقت نتونی جبرانش کنی

و در نهایت اینم بگم من دیروز تا حالا به هرکی لازم داشته باشه یه جلسه مشاوره رایگان هدیه میدم

شماهم اگر دوست داشتی میتونیم باهم بیشتر صحبت کنیم

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

چرا از نظر احساسی هیچ وقت بهم نمی‌گفت دوست دارم فقط کلیپ گاهی برام میفرستاد دست ب سرم نمی‌کشید و خلا ...

امیدوارم روبه راه بشی سریعتر.. درک میکنم عمیقأ 🙏

ببین نمیخوام یوقت سوتفاهم پیش بیاد برات که اومدم تبلیغات کنم برای خودماما برو دوره های مختلف ببینبا ...

من واقعاً اعتماد به نفس خوبی دارم. از پس هرکاری که بخام و شروعش کنم به بهترین شکل برمیام. توی دذس و کار موفق بودم همیشه. توی هر سازمانی وارد میشم نفر اول اونجا شناخته میشم. ولی با همه اینها، بخاطر مهرطلبیم، و خودخواهی و کتی گاهی  خودشیفتگی همسرم، از سمت ایشون تحسین و تشویق نشدم و این مسئله عزت نفسمو نابود کرده. حس میکنم اگه تمام دنیا برام دست بزنه هنوزم کاری نکردم و هیچم. البته شدیداً کمال طلب هم هستم. در این زمینه میتونید کمکم کنید؟ رفع مهرطلبی، رفع کمال طلبی افراطی، افزایش عزت نفس..

من واقعاً اعتماد به نفس خوبی دارم. از پس هرکاری که بخام و شروعش کنم به بهترین شکل برمیام. توی دذس و ...

اره عزیزم حتما

مطمئن باش بااراده‌ی خوبی که داری و عزت نفس درونیت خیلی زود درست میشه همه چی 

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

اره عزیزم حتمامطمئن باش بااراده‌ی خوبی که داری و عزت نفس درونیت خیلی زود درست میشه همه چی

چطوری میتونم کمک بگیرم ازتون؟ در حوزه هایی که گفتم.

چطوری میتونم کمک بگیرم ازتون؟ در حوزه هایی که گفتم.

میتونیم تو برنامه های ایتا یا تلگرام باهم صحبت کنیم

من فقط واتساپ دارم.. میشه واتساپ؟

از شدن میشه اما الان درگیر یه پروژه ای هستم اونجا نمیتونم محیطشو زیاد شلوغ کنم

میتونی تلگرام یا ایتارو نصب کنی عزیزم؟؟