شوهرم مشکل مالی و شغلی داره . منم ب دلیل تغییر شغل میخوام از شغلم انصراف بدم . شاید دو سالی نتونم ب درامد برسم . دلم میخواد طلاق صوری بگیرم تا از حقوق پدرم استفاده کنم . پدر و مادرم فوت کردن بابامم کارمند بود حقوقش بهم تعلق میگیره . ولی شوهرم قبول نمیکنه . حرفشو میزنم فورا داد میزنه نمیزاره حرفمو تموم کنم .من ک نمیزارم کسی متوجه بشه و پنهونی این کارو میکنیم هیشکی نفهمه . ولی اون قبول نمیکنه فکر میکنه میخوام سرش کلاه بزارم و واقعا بعد طلاق جدا شم ازش . 🙁 خیلیا این کارو میکنن ولی اون اصلا نرم نمیشه منم تحت فشارم برای تغییر شغلم
برای شما یه سال طول کشید ؟ دختر عمه من شوهرش فوت کرده بود وقتی پدرش فوت کرد حقوق پدرش ب اون رسید زود
منکه انجام ندادم
اما پدرم نظامی بود یادمه وقتی فوت شد ما بچه بودیم
۶ ماه طول کشید تا حقوق ب مادرم تعلق گرفت
خیلی سخت بود هم غم نبودش هم واقعا بی پول شدیم
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهش دیگه هرچقدر دولت زرنگه مردم زرنگترشدن. تازه همکارشوهرم وام ازدواج نگرفته بودن ده سال پیش ازدواج کرده بودن. وکیل گرفتن جداشدن دوباره ازدواج کردن باو ام ازدواجشون خونه خریدن
اگه زندگیت خوبه ارزش نداره این کارا بکنی بعدا رابططون سرد میشه چون هیچ کدومتون تعهدی نسبت ب همدیگه ندارین یه لحظه هم خودتا بزار جای شوهرت و اون هی بگه بیا طلاق صوری بگیریم ببین خودت چه حالی میشی
فقط تو شناسنامه ثبت میکنم ک حقوق بابامو بتونم بگیرم وگرنه نمیخوام جداشم . 🙁
پدر و مادر دوست بردارم طلاق سوری گرفتن تا از حقوق پدرخانوم استفاده کنند بعد دیگه مرده عقدش نکرده و مادر رو از خونه بیرون کرد دوست داداشم امده بود پیشش گریه کرده بود می گفت بابام چطوری ابرو ما رو تو این سن و سال برد. بعد باباش رفته بود یه زن جوان تر گرفته بود. بدون مهریه راحت طلاقش داد! جالبه که خودش این فکر تو سر زنش انداخته بود!
ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!