2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد طلاق صوری ❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 101 پست
برای شما یه سال طول کشید ؟ دختر عمه من شوهرش فوت کرده بود وقتی پدرش فوت کرد حقوق پدرش ب اون رسید زود

منکه انجام ندادم

اما پدرم نظامی بود یادمه وقتی فوت شد ما بچه بودیم

۶ ماه طول کشید تا حقوق ب مادرم تعلق گرفت 

خیلی سخت بود هم غم نبودش هم واقعا بی پول شدیم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن طلاق تنها حلالی هست که عرش خدا رو به لرزه در میاره

اونوقت ببین با زندگیتون چیکار میکنه

بعدشم طلاق بگیری نامحرم میشی که چطور میخوای باهم زندگی کنید

اون حقوق هم حلال نیست به جایی بهتر شدن خدایی نکرده آتیش میشه تو زندگیتون

به نظرم شوهرت بهتر میشناسه شمارو حتی طلاق صوری هم خوشش نمیاد .مثلا اگه شوهرت بره یه زن دیگه صوری بگی ...

برای من فرقی نداره . من اصلا بهش وابستگی ندارم هر وقت بخواد میتونه کلا بره .

چه جالب ممنون یه چیز جدید یاد گرفتم خدا خیرت بده

خواهش دیگه هرچقدر دولت زرنگه مردم زرنگترشدن. تازه همکارشوهرم وام ازدواج نگرفته بودن ده سال پیش ازدواج کرده بودن. وکیل گرفتن جداشدن دوباره ازدواج کردن باو ام ازدواجشون خونه خریدن 

اگه زندگیت خوبه ارزش نداره این کارا بکنی بعدا رابططون سرد میشه چون هیچ کدومتون تعهدی نسبت ب همدیگه ندارین یه لحظه هم خودتا بزار جای شوهرت و اون هی بگه بیا طلاق صوری بگیریم ببین خودت چه حالی میشی 

خب چرا اخه . کسی متوجه نمیشه تو یه خونه هستیم اب از اب تکون نمیخوره . انگار اعتماد نداره فک میکنه می ...

طلاق بعدشم محرمیت ۹۹ ساله 

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

فقط تو شناسنامه ثبت میکنم ک حقوق بابامو بتونم بگیرم وگرنه نمیخوام جداشم . 🙁

پدر و مادر دوست بردارم طلاق سوری گرفتن تا از حقوق پدرخانوم استفاده کنند بعد دیگه مرده عقدش نکرده و مادر رو از خونه بیرون کرد  دوست داداشم امده بود پیشش گریه کرده بود می گفت بابام چطوری ابرو ما رو تو این سن و سال برد.  بعد باباش رفته بود یه زن جوان تر گرفته بود.  بدون مهریه راحت طلاقش داد!   جالبه که خودش این فکر تو سر زنش انداخته بود!  

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خب چرا اخه . کسی متوجه نمیشه تو یه خونه هستیم اب از اب تکون نمیخوره . انگار اعتماد نداره فک میکنه می ...

خالم اینکارو کرد وحالا جوری ازبارداری میترسه که نگو اونوقت چطور بچشو ثبت کنه اگه بچه نداری یاقصد داری دراینده بچه دارشی بنظرم کاراشتباهیه