شوهرم مشکل مالی و شغلی داره . منم ب دلیل تغییر شغل میخوام از شغلم انصراف بدم . شاید دو سالی نتونم ب درامد برسم . دلم میخواد طلاق صوری بگیرم تا از حقوق پدرم استفاده کنم . پدر و مادرم فوت کردن بابامم کارمند بود حقوقش بهم تعلق میگیره . ولی شوهرم قبول نمیکنه . حرفشو میزنم فورا داد میزنه نمیزاره حرفمو تموم کنم .من ک نمیزارم کسی متوجه بشه و پنهونی این کارو میکنیم هیشکی نفهمه . ولی اون قبول نمیکنه فکر میکنه میخوام سرش کلاه بزارم و واقعا بعد طلاق جدا شم ازش . 🙁 خیلیا این کارو میکنن ولی اون اصلا نرم نمیشه منم تحت فشارم برای تغییر شغلم
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.