2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد طلاق صوری ❓❓❓

2182 بازدید | 101 پست

شوهرم مشکل مالی و شغلی داره ‌ . منم ب دلیل تغییر شغل میخوام از شغلم انصراف بدم . شاید دو سالی نتونم ب درامد برسم . دلم میخواد طلاق صوری بگیرم تا از حقوق پدرم استفاده کنم . پدر و مادرم فوت کردن بابامم کارمند بود حقوقش بهم تعلق میگیره . ولی شوهرم قبول نمیکنه . حرفشو میزنم فورا داد میزنه نمیزاره حرفمو تموم کنم .من ک نمیزارم کسی متوجه بشه و پنهونی این کارو میکنیم هیشکی نفهمه . ولی اون قبول نمیکنه فکر میکنه میخوام سرش کلاه بزارم و واقعا بعد طلاق جدا شم ازش . 🙁 خیلیا این کارو میکنن ولی اون اصلا نرم نمیشه منم تحت فشارم برای تغییر شغلم

همسر منم بود قبول نمیکرد همچین چیزیو

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تو شناسنامه ثبت میکنم ک حقوق بابامو بتونم بگیرم وگرنه نمیخوام جداشم . 🙁

اوه خب میترسه بری نمونی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

پروسه طلاق و انتقال حقوق پدر طولانیه

خودش یکسالی زمان میبره فک‌کنم

چش روهم بذاری یسال بعدشم میگذره

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

شاید به دور برسی 

ولی خودت و زندگی و شوهرت رو بی ارزش جلوه میدی 

حرمت داره این زندگی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.