2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاهلی خوبه 

یکیو داری درکت کنه کنارت باشه دوستت داشته باشه 

باهاش بری گشت و گذار و کلی آپشنای خوببببب

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

سلام.حد و حدودها رو رعایت کنیم و فکرنکنیم فقط مجردیه و دیگه دنیا تموم میشه،بعدش هم زندگی میکنیم،گاهی اگه اشتباه کنیم تا پایان عمر اثراتش میمونه،پس حواسمون و جمع کنیم و سر به هوا نباشیم.

چی باعث شد که ناراضی باشید؟اگر چطوری بود راضی میبودید؟

تنهایی فقط برازنده خداوند متعال هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگر یک درصد اوئی که میخوای نباشه و درمان نکنه ، زندگی مجردی رو ترجیح میدی؟

آخه مجردی بلاتکلیفی

الان یکیو دارم ک اصن نگم برات

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

سلام.حد و حدودها رو رعایت کنیم و فکرنکنیم فقط مجردیه و دیگه دنیا تموم میشه،بعدش هم زندگی میکنیم،گاهی ...

یعنی به امید زندگی متأهلی در آینده ، زندگی مجردی خوبی داشته باشیم؟

شما تجربه کردی؟

بقیه اش یعنی خیلی ترسناکه؟ یا خطراتش زیاده؟!من فکر میکنم مریض که میشم احتیاج داریم کسی پیشم بمونه. ک ...

واقعا آدم احتیاج به همدم داره

فعلا تا زمانش می رسه

مستقل شدن کمی کمکت می کنه. 

تا ابد مجرد موندن ترسناکه بنظرم 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

یعنی به امید زندگی متأهلی در آینده ، زندگی مجردی خوبی داشته باشیم؟شما تجربه کردی؟

بله،از جوونیت استفاده کن،سالم لذت ببر و تفریح کن،اینطوری چیزی هم از دست نمیدی.ولی اگه خدایی نکرده اشتباهی بکنی که اثراتش بمونه،موقع متاهلی یا کلاً در آینده اذییت میشی.خداروشکر راضیم از سرنوشت و آینده ای که خداوند برام رقم زد.تجربم رو گفتم شاید بکارتون بیاد🌹🌹🌹🌹🌹