2777
2789
واای من وقتی ضرب یاد گرفته بودم فکر میکردم همچیو میدونم خیلی خودمو زرنگ میدونستم😭😂معلممونم خیلییی ...

اخخخ اره ضرب تقسیم کسر یادش بخیر واسه اولین بار خودکار  دستمون گرفتیم  😢😂😂

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

اخخخ اره ضرب تقسیم کسر یادش بخیر واسه اولین بار خودکار دستمون گرفتیم 😢😂😂

وقتی به سن تکلیف میرسیدیممم😭😭😂

وای واقعا یادش بخیر

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش کار کن عزیزم. اول ساله همه همینطورن. باید خیلی باهاش کار کنی بچه دبستانی همینه.

دخترم اون دوسال عالی بود امسال بخاطرمعلمش کلی استرس کرفتم خدا درست بکنه همه چی 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
روستاییم همین ی مدرسه نمیتونم عوض کن هرسال کلی مادر میرن روش اعتراض میزنن میگن پارتی داره عوضش نمیکن ...

بزن داخل اپارات اونجا خوب درس میدن بده بچت از اونجا یاد بگیره اگه هم دیدی بازم بده  یهویی وارد کلاس شو بگو چرا اینجوری درس میدی 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

بزن داخل اپارات اونجا خوب درس میدن بده بچت از اونجا یاد بگیره اگه هم دیدی بازم بده یهویی وارد کلاس ...

خودم باید معلمش بشم دیگه بنظرتون کتاب کمک آموزشی چیزی نمیخواد بگیرم؟

دخترم اون دوسال عالی بود امسال بخاطرمعلمش کلی استرس کرفتم خدا درست بکنه همه چی

عزیزم دیگه اصلااااا نگران نباش من فکر کردم منظورت اینه اون دوسال درسش بد بوده. نگرانیت کاملا بیجاست و باید بجای استرس بهش کلی ذوق و شوق بدی برای مدرسه چون رفتار شما تاثیر مستقیم داره. اصلااا مشکلی نیست و امسال هم مطمئنا به بهترین شکل پیش میره

عزیزم دیگه اصلااااا نگران نباش من فکر کردم منظورت اینه اون دوسال درسش بد بوده. نگرانیت کاملا بیجاست ...

نه بخودش نمیگم تازه گفتم بقیه الکی میگن معلم خوبیه وکلی ازش تعریف کردم تودلم استرس گرفتم پیش خودم 

مگه کسی که آزمون می ده ومعلم میشه بیسواده؟اگه اینطوربودکه همه می تونستن معلم بشن شمام پیشداوری نکن و ...

نه ازاین آزمون جدیدانیست  پانزده سال قبل معلم شده اصلا نمیدونم چه جوری فقط میدونم ازطریق فرهنگیان نیست هرسال مادراباهاش دغدغه دارن نه عوضش میکنن نه چیزی ی پارتی گردن کلفت داره گفتم من نمیدونم بنده خدا چ جوریه بقیه میگن میدونی استرسم ازوقتی شروع شد جوابمو نداد بهش پیام دادم میگم نکنه تا آخراینجورباشه آخه من بامعلم سالای قبل دخترم همش درارتباط بودم 

مگه کسی که آزمون می ده ومعلم میشه بیسواده؟اگه اینطوربودکه همه می تونستن معلم بشن شمام پیشداوری نکن و ...

نه من خودمم آزمون دادم ازهمین طریق معلم بشم ولی قسمت نشد

نه ازاین آزمون جدیدانیست پانزده سال قبل معلم شده اصلا نمیدونم چه جوری فقط میدونم ازطریق فرهنگیان نی ...

اتفاقااینکه مرتب پی وی معلم راشلوغ کنی اصلاجالب نیست حتما بقیه معلمابهش گفتن به فلانی رونده همش مزاحمت میشه بعدم اینکه جواب نداده دلیل بربدبودنش نیست شماهم بعددوسال دیگه بایدبدونی یه دفترومداد ودفترنقاشی برای روزاول کافیه روز اول که درس نمی ده

حق باشماست