دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5472 عنوان اول مهر 242 بازدید | 33 پست دخترم کلاس سوم دبستان من ازاسترس خواب ندارم خدایا امسال ختم ب خیرکن خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 1404/07/01 | 05:13 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اگوری_پگوری6 عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 2689 کلاس سوم اسون ترین و باحال ترین سال تحصیلیه I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️
hania_moon عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 2593 کلاس سوم اسون ترین و باحال ترین سال تحصیلیه دقیقا 𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨
asylum عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 2434 ریلکس باش عزیزدلم ارامش تو باعث ارامش دختر گلتم میشهامسالم مثل هرسال اما خانوم تر شده و عاقل تر با قوانین مدرسه هم آشنا هست❤️انشاالله امسال براش پر از موفقیت باشه
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5472 چرا مگه چیه؟ انشالله که خیره بد به دلت راه نده. معلمش همه میگن هیچی بلد نیست نمیدونم راست یادروغ توروستایم همین ی مدرسه امکان جابجایم نیست خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5472 کلاس سوم اسون ترین و باحال ترین سال تحصیلیه مشکل معلمشه همه بدشومیگن میگن خوب درس نمیده حالا من گفتم تابره مدرسه ببینم چ جوریاست دیشب پیام دادم بهش فردا چه کتابای بیاره جوابمو نداد بیشتر ترسیدم خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
اگوری_پگوری6 عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 2689 دقیقا اخخخ هم ریاضیش باحاله هم جو درسا کلا بجایی که حرص بخوری امتحان بدی عاشق امتحان میشی وییی دلم تنگ شد I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️
کاربربسیارسمی عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 180 معلمش همه میگن هیچی بلد نیست نمیدونم راست یادروغ توروستایم همین ی مدرسه امکان جابجایم نیست باهاش کار کن عزیزم. اول ساله همه همینطورن. باید خیلی باهاش کار کنی بچه دبستانی همینه.
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5472 سلام چرا عزیزم معلمش ازطریق آزمونا رفته معلم شده دانش آموز ای سال قبل میگن بلدنیست درس بده خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
اگوری_پگوری6 عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 2689 مشکل معلمشه همه بدشومیگن میگن خوب درس نمیده حالا من گفتم تابره مدرسه ببینم چ جوریاست دیشب پیام دادم ... اگه دیدی بد درس میده کلاسشو عوض کن اگه هم دیدی نزاشتن قرر زدن میتونی بری اموزش پرورش بگی معلم خوب میارن I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️
hania_moon عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 2593 اخخخ هم ریاضیش باحاله هم جو درسا کلا بجایی که حرص بخوری امتحان بدی عاشق امتحان میشی وییی دلم تنگ شد واای من وقتی ضرب یاد گرفته بودم فکر میکردم همچیو میدونم خیلی خودمو زرنگ میدونستم😭😂معلممونم خیلییی مهربون بود 𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5472 اگه دیدی بد درس میده کلاسشو عوض کن اگه هم دیدی نزاشتن قرر زدن میتونی بری اموزش پرورش بگی معلم خوب می ... روستاییم همین ی مدرسه نمیتونم عوض کن هرسال کلی مادر میرن روش اعتراض میزنن میگن پارتی داره عوضش نمیکنن خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم