2777
2789
اهان چون منم سزارینم پس با ورزش شکم میشه اب کرد شکمو من فعلا نمیتونم باشگاه برم غذامو کم کردم

من کلا لاغر کردم قبل اقدام ، حامله شدم تقریبا ۱۰ اضافه کردم بعد زایمان ۷ اضافه بود ، ماه های اول که درد داشتم و خونریزی و کلا سختم بود شیردهی و خلاصه اوایل بود سعی میکردم غذای فست فودی و اینا نخورم و بعد چند ماه ورزش کردم به وزاولم رسیدم به سختی

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سزارین هستم ولی من اصلا شکم ندارم

عالیه 😍

من وزنم زیاد شده بود تو بارداری 

بعد زایمانمم شکمم بزرگ بود انگار بچع اون توبود 

کم کم بادش خوابید ولی نه کامل فعلا رژیم گرفتم کوچیکتر شده

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

عزیزم آئودی کجا گذاشتی؟مطب دکتر یا بهداشت؟هزینه رو یادتونه چقد شد؟

4 سال پیش دکتر زنان برام گذاشت اون زمان خودآیودی 100 تومن خریدم که هندی بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من کلا لاغر کردم قبل اقدام ، حامله شدم تقریبا ۱۰ اضافه کردم بعد زایمان ۷ اضافه بود ، ماه های اول که ...

خداروشکر 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

چ خوب پ چرا من شنیدم گرونه و نمیزارن دیگه...الان گمونم سه چهارمیلیونی شده باشه

نمیدونم والاچهار سال پیش با الان قابله مقایسه نیست واقعا کشور 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲