2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با همسرم خیلی اختلاف داشتم اینجا خانوما یه مشاور تلفنی معرفی کردن هم تلفنی مشاوره میده هم چت ساعتی ۲۰۰ انصافا مفته تو این زمونه کارشم عالی بود من زندگیم واقعا از این رو ب اون رو شد 

شمارش و میدم خواستی اینستاشم میدم 

09199541937 اگه جواب نداد پیام بده معمولا تماس خارج نوبت و وقت نمکنه جواب بده

ن اصلاااااا من مردارو عین کف دستم میشناسم

نظر منو‌بپرسی تورو عین خواهرم میدونم نمیخوام خودتو فریب بدی بعدا بزنی توسرخودت بگی

ببین مردا دخترارو وابسته خودشون میکنن بعد چون نمیخوانشون یعنی از اول نیت ازدواج ندارن باپرچم ازدواج میان جلو ک بله بگیرن از دخترا برای ورود به رابطه چون شانس دیگه ای ندارن

بعد ک علاقمندکردن دخترو از علاقش سواستفاده میکنن تا بهدف جنسیشون برسن بعدا دسش ک بهت خورد دیگه انقد بازیت میدن تا خودت بکشی کنار و تقصیرارو برای کات کردن بندازن گردن تو و‌خودشونو معصومو پاک جلوه بدن و تورو بدو مقصرو اویزونو هرچی ویژگی بدکه ازخودت بیزار بشی حتی مهم نیست براشون ک چی بهت میگذره

این دسته ازمردا بیشرفترین مردان 

ک با میل جنسی توورابطتونو تهدید میکنن

و مطمعن باش خیلیارو مثل تو ببازی گرفته توتنها دختر ساده زندگیش نیسی

من یه لینکی بهت میدم حتما باددقت بخون خیلی بهت کمک میشه تو شناخت مردا 

شرمنده ک تاپیکتو قفل کردی نتونستم جوابتو بدم 

خودتو فریب نده 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ن اصلاااااا من مردارو عین کف دستم میشناسمنظر منو‌بپرسی تورو عین خواهرم میدونم نمیخوام خودتو فریب بدی ...

قفل نکردم نمیدونم چرا یهو بهم ریخت برنامه باش گلم بده

قفل نکردم نمیدونم چرا یهو بهم ریخت برنامه باش گلم بده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9299452/نشانه-های-عشق-پسرا-چین?page=1

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲