2777
2789
عنوان

کلاس رانندگی

78 بازدید | 8 پست

اولش اسم نوشتم خیلی ذوق داشتم آیین نامه رو قبول شدم شهری مونده منم فقط،۱۲جلسه کلاسم رفتم دیگه هنوز پارک دوبل بلد نیستم یه بار رفتم برا آزمون شهری رد شدم برا این هفته نرفتم ثبت نام کنم دیدم بلد نیستم پولم ندارم فعلا کلاس بگیرم بابامم یادم نمیده میترسع ببرتم یه جا پارک دوبل یادم بده بزنم ماشین طرف 

مامانم میگه کلاس بگیر میگم پول ندارم میگه برو از بابات بگیر روم نمیشه بگم یک خورده بده برا دوتا کلاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال، یه جلسه برمیداشتم ۳٠٠ فکر کنم

بعد بعدا دیدم توی دیوار اگهی زدن با کمتر هم امورش میدن

میدونی چیکار کن با ماشین بابات جای خلوت فقط قلق گیری کن. نمیخواد پارک کنی، راست میگه ممکنه بزنی

ولی کامل قلق گیری کن

بعد با یه مربی هماهنگ کن، یکساعته قبله امتحان اموزشت بده

مهم ترین چیز، اینه استرس نداشته باشی میشینی پیش افسر

افسرا رو هم الکی گنده میکنن، اصن نترس، مگ میخواد چیکارت کنه اتفاقا من هرچی افسر رفتم ادما باحالی بودن

کاربر سال ۹۸🥰

آزمون شهر رو میگماگه شهر رو نری آیین نامه هم سوخت میشه

نه بابا دوسال کارتکس مون اعتبار داره دختره بعد یکسال از آیبن نامه اش تازع اومده بود شهری دفعه قبل ک رفتم

من پارسال، یه جلسه برمیداشتم ۳٠٠ فکر کنمبعد بعدا دیدم توی دیوار اگهی زدن با کمتر هم امورش میدنمیدونی ...

الان شده کلاسا ۷۰۰دوتاش یک خورده دیوارم همینه میگه یک ساعت ۳۰۰خب اونا دوساعت ۷۰۰میگیرن یک ساعت یه پر بخوری تمومه بدرد نمیخوره