2777
2789
عنوان

پراید بخرم یا کوییک با این شرایط

94 بازدید | 13 پست

۱۵۰ جمع کردیم بقیشم میخواستم ماشین قسطی بگیرم پراید بخرم. شوهرم میگه صبرکن پول بیاد کوییک بخر اما میدونم تو این گرونی عمرا ۵۰۰ جور کنه... شاید تا عید طول بکشه الکی میگه ۱ ماه صبرکن.. به نظر شما بگم نمیخاد یه پراید ۲۰۰  یا ۲۵۰ تومنی بخرم یا صبرکنم؟؟؟  هی میگه زشته زن من پراید بخره. خب وقتی جفتمون بلد نیستیم واسه اولش پراید عالیه دیگه

من بودم صبر میکردم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پراید بگیر 

پول جورکردی بفروش کوئیک بخر 

برااولش پراید خوبه ارع

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام بترسونمت ولی میگن کوئیک گیربکس ضعیف روش میذارن که بعد چند هزار کیلومتری خراب میشه فیلم هاش رو برو ببین

ولی پراید امتحان خووش رو پس داده ابزار هاش هم خیلی هست توی بازار

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

یعنی خودش ماشین نداره؟تا عید که نمیتونی ۲۰۰ جمع کنی همون ۲۵۰ بده پراید رانندگی باهاش یاد میگیریدهمچی ...

فقط مقایسه کردنت چطوری همه اینا رو یکی میدونی 

میگیم قطعه رو نمیشناسی حداقل ظاهر که می بینی 

فقط مقایسه کردنت چطوری همه اینا رو یکی میدونی میگیم قطعه رو نمیشناسی حداقل ظاهر که می بینی

بآور کن هیچ فرق خاصی بینشون نیست یکم قیافه ایناشون فرق داره😂

من پشت تیبا کوییک پراید نشستم باز واسه شروع پراید از همشون راحت تر بود

مثلا تیبا بشدت مزخرفه