2789
عنوان

حق ارث

106 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها یه موضوعی خیلی فکر منو درگیر کرده،پدر شوهرم چندین ساله که فوت شده،منو همسرم مستاجریم،سر مشکلات اقتصادی نتونستیم بچه هم داشته باشیم از خونه پدر شوهرم یه واحد مال مادر شوهرم هست ‌یه واحد به مستاجر داده شده از اجاره اون بین پسرها تقسیم میشه  من چندین بار به شوهرم گفتم بیاین سهم خودتونو بفروشین پولی دست بچه ها رو بگیره کمکی بهمون بشه زندگیمون یکم راحت‌تر بشه هر موقع گفتم یه جوابی شنیدم که نمیشه و خونه رانده خریدار نداره و اگر بفروشیم فردا گرونتر میشه ضرر میکنیمو از این جور حرفها،دیروز دوباره بهش گفتم خسته شدم از اینکه هیچ پیشرفتی نداریم اون خونه رو بفروشین برگشت گفت ما برادرها با هم تصمیم گرفتیم اون خونه تا مادرم زندست به نامش باشه و فروخته نشه بهش گفتم پس من چی?آینده من چی میشه؟من نباید یه امنیت مالی داشته باشم اومدو خدایی نکرده بعد از ۱۲۰ سال تو نبودی کی دست منو میگیره نه حقوقی نه بیمه ای نه آینده ای به نظر شما حرف من درسته یا شوهرم من که نگفتم واحدی که مادرش نشسته بفروشه من گفتم واحد متعلق به بچه ها،اصلا از اون مادر متنفر شدم که راضی نباشه تا زندست بچه هاش آسایش داشته باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظر من بودن اون خونه خودش پشتیبان مالی تون هست چرا انقدر شور میزنی خوب راست میگه الان خودش ملکه هی سال به سال گرون میشه . بعدش هم چون خودت گفتی حرفشو میزنم حتی اگر همسر شما هم دور از جون چیزیش بشه از مال پدریش سهم میرسه بهش پس انقدر ازار نده خودتو فکر کن همینو سرمایه گذاری کردی ملک خریدید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فکر نمیکنم چیزی به عروس بدن اینجور که دیدم

شما خود به خود سهم میبری .ولی انصافا به چه چیزایی فکر میکنی . فردای نیومده رو بریدی و دوختی ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب مثلا خونه رو بفروشین که چیکار کنین اونم پولش خرج میشه تموم میشه ولی عوضش اون خونه موندگار هست

حداقل میتونیمویه خونه رهن بگیریم و ماشین فرسودمونو عوض کنیم

اره نمیدن ولی چطور میتونین درباره مرگ همسرتون از الان فکر کنین

من اصلا در این مورد فکر بدی نمیکنم من فقط از آینده میترسم چون هیچ پشتوانه ای ندارم و حس میکنم شوهرم فکرش نیست