2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من٢٩ام مجرد ی دعانویس گفت طلسمت کردن ازدواج نکنی حقیقتع طلسم

بله حقیقه 

خداوند تو آیه فکر کنم ۱۰۲ سوره ی بقره هم صراحتا سحر و جادو زو تلیید کزده ( از مضامین قطعیه قرآنیه ، و ربطی به قرن ۲۱ نداره ) 

من هم نمیدونسم طلسم ملسم چیه ؛ جادو چیه ؛ فکر میکردم جادوگر یعنی همون دلقکی که تو سیرکه و خرگوش دزمیاره یعنی در این حد بوث و پرت بودم ، ولی سرم اومد زنداداشم دائم میره بختمو میبنده ۱۰ سالی میشه که دستش ۳ سال پیش رو شد ان شا الله بمیره

تقریبا همه فن حریفم 😁 ولی این عفریته نمیزاره تکون بخورم هم بختمو بسته اخیرا هم رفته رزقمو بسته ( از وقتی که از زبون دا اشم شنید آزمون های استخدامی شرکت میکنم )  یعنی هم بلدم ارتعاش نام رو محاسبه کنم‌ ( برای خودم چنتا اسم تو دسته های برتر پیدا کردم که از این حادثه ساز بودن دربیام ) 

به حق صاحب الزمان آقا جانم خیر نبینه مرد بد خیر نبینه شوهر خواهر منم فقط میخوام پرپرشدن خواهراشو ببی ...

خدا خواهرتو بیامرزه صلوات فرستادم براش . امضات اشکمو در آورد . میتونم بپرسم سرطان چی داشت خواهرت؟

هر شب سوره نساه بخون تا زندگیت با شوهرت خوبه  اگه نمیتونی هر شب ۴۰ روز بخون حتما ها چلشو بگیر

و چله سوره حشر رو بخون برای سلامتیت

و به یکی از امام هدیه کن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

انشالله هر چی خیره واست اتفاق بیفته

یاد خودم افتادم واقعا این روزا  زهره  دقیقا خانواده  شوهرم هی میومدن به بهونهای مختلف بچه ی دوسال و نیمم رو میگرفتن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

کل خونه نمیشه حالم بد میشه

بعد یه دکتر خوب میشناسم تهران میتونی  بیماریت رو مهار کنه

به حق صاحب الزمان آقا جانم خیر نبینه مرد بد خیر نبینه شوهر خواهر منم فقط میخوام پرپرشدن خواهراشو ببی ...

عزیزم خداوند خواهرتو رحمت کنه جایگاهش بهشت باشه

براشون فاتحه میخونم

خدایا خواهش میکنم کمک کن منم خونه داشته باشم.           خواهش میکنم دعا کنید منم خونه بخرم

سلام

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..