2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی جون بروتوگوگل بزن علی الطافی طب سنتی  پانیک میری توایتا توشخصی پیامش بده هرکی ازش داروگرفته خوب شده  به خودت برس الویت اول خودتی وگرنه مردی که عاشقه وخوب بامریضی زنش کنارمیاد خوشم میادخودمردا هرچیشون باشه زنای بدبخت باید جمعشون کنن

وای فهمیدم که ۲۰ ماهشه

برو شکایت کن بگو این بچس نمیتونه پیش پدرش باشه این هنوز شیر میخوره چطوری قرارع جاشو عوض کنه شکایت کن که تا ۶یا۷سالگی بچه پیش خودت باشه بعد اونم باز یه کاریش میکنی

منم پنیک دارم

ببخشید پنیک چیه ؟علائمش چیه

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

یعنی چی دل میشکنه؟؟طرف معلوم نیس میتونه حتی ب خوردو خوراک بچش برسه یا نه!!همه چی رو از نظر احساسی چر ...

چجوری ایقد راحت این حرفا رو میزنی وقتی خودتم تو شرایط خاصی هستی؟عزیزم بچه داشتن‌ و بزرگ کردن خیلی سختتر از ایده الای ذهن ماس همه تا قبل بچه تو ذهنشون بهترین مادر و پدرن اما بعد بچه به طبع شرایط ممکنه کوتاهی بشه هر چن ک تموم تلاششونو‌میکنن بیماری ک اصلا دست خود ادم‌نیست اگ قرار بود اینجوری حکم‌میدادن ک نصف دنیا بی پدر و مادر میشدن .تو رو خدا اینجوری راحت حرف نزن چون خودت قرار مادر بشی

درک نمیکنم بعضیا رو گیر دادن به اینکه حتما باید این خانوم کاراشو بکنه خونه تمیزه تمیز باشه برنامه ریزی کنه  حالا اصلا خونه میدون عاشورا هم که باشه 

اولا ایشون بچه ی کوچیک دارن چرا کسی به این توجه نمیکنه بچه ای تازه راه افتاده خودش خدمتکار میخواد فک کن یه چارو تمیز میکنی یه جای دیگه خودتون یعنی مادر نشدید نگید ما تمیزیم و فلان که باور نمیکنم هرکس بچه ی کوچیک داشته باشه به سختی میتونه خونشو تمیز نگه داره 

دوما ایشون مریض هستن از یه مادر که همچین مشکلیو داره چه انتظاری دارید 

شوهر نره خره و اون مادرشم انقد بچه اشو دوست داشتن به همسرش کمک میکردن با همکاری 

حالا فقط برو شکایت کن با هرکی مثل خودش 

شما به جور ناراحتی

من دقیقا برعکس شما هستم ناشکری نکن 

شوهرم من سر زایمان من نیومد من بارداری مو خونه پدرم گذراندم و بچه هم به دنیا آوردم اصلا شوهرم بچه شو ندید نه خرجی هیچی آرزو دارم یک بار یک بار بیاد بگه من می‌خوام بچه مو ببینم 

اصلا بچه رو هم نمی‌خوان سفارش فرستادن اگه بچه رو بیارید می‌بریم دم مسجد می‌زارم به قرآن همه تعجب کردن که میگم بچه اصلا ندیده نه شوهرم و نه خانواده شوهرم 

شما به جور ناراحتیمن دقیقا برعکس شما هستم ناشکری نکن شوهرم من سر زایمان من نیومد من بارداری مو خونه ...

اینو بحون سایت بستن جواب میده مدام بخون محل نده خودش میاد دنبالت

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو