2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فردا برو دادخواست ملاقات فوری با فرزند بده تا۷ سالگی حضانت با مادره

فرزند حضانتش کلا با پدره در صورت شکایت و اثبات مادر که نیاز هست مثل شیرخوار هست قاضی با نظر خودش میتونه تا ۷ سالگی حضانت رو بده به مادر ولی در کل حضانت فرزند بصورت طبیعی تا ۱۸ با پدره بعدش هم آزاده

فردا برو دادخواست ملاقات فوری با فرزند بده تا۷ سالگی حضانت با مادره

حضانت در صورتی با مادره که بتونه از بچه نگه داری کنه و سلامتی روحی و جسمی بچه رو به خطر نندازه، این خانم میگه پانیک دارم یعنی در هر موقع ممکنه حالش بد بشه و حمله بهش دست بده رماتیسم داره و نمیتونه کارهای خونه رو انجام بده فکر نمیکنم توانایی اداره بچه تویه این سن رو داشته باشن و سلب حضانت میشه

فرزند حضانتش کلا با پدره در صورت شکایت و اثبات مادر که نیاز هست مثل شیرخوار هست قاضی با نظر خودش میت ...

حضانت به معنی نگهداری تا ۷ سالگی با مادره مگر اینکه شرایط سلب حضانت وجود داشته باشه که در اون صورت حضانت رو به پدر میدن. ولایت قهری که تا ۱۸ سالگی با پدر یا پدر بزرگه اونم به معنای اختیار اونها در اداره امور مالی و بقیه موارد بچه هست

فرزند حضانتش کلا با پدره در صورت شکایت و اثبات مادر که نیاز هست مثل شیرخوار هست قاضی با نظر خودش میت ...

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادره و مادر می تونه حتی شکایت کنه و بچه رو از پدر بگیره

مگر اینکه عدم صلاحیت مادر در دادگاه  احراز بشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️