2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست

رماتیسم داری و به کارهات نمیتونی برسی همسر و بابات دو نفری ماهانه پول بدن به یک نیروی خدماتی صبح تا شب به کارها رسیدگی کنه

طلاق برای این موضوع غیر منطقیه

مگه قبل بارداریت رماتیسم نداشتی؟؟؟؟چرا ازدواج کرد باهات کلا

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .به لحظه ای فکر می کنم که بعد از هر بار اشک ریختن صورتم را با دستان خودم پاک می کنم خودم را مرتب می کنم و به زندگی ادامه می دهم به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی و گذشتن عمری که از شما چه پنهان به فردایش هیچ اعتباری نیست و در همان لحظه نفسی می کش هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند و ادامه لحظه های باقی را نوش جان می کنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چجور زمینگیرت میکنه منم پنیک دارم و روماتیسم

اینقدر از اسم پنیک متنفرم

همه نی نی سایت چرا پنیک دارن

سه چهار سال پیش هیچ کسی اسم پنیک رو حتی بلد نبود🥴🥴🥴

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .به لحظه ای فکر می کنم که بعد از هر بار اشک ریختن صورتم را با دستان خودم پاک می کنم خودم را مرتب می کنم و به زندگی ادامه می دهم به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی و گذشتن عمری که از شما چه پنهان به فردایش هیچ اعتباری نیست و در همان لحظه نفسی می کش هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند و ادامه لحظه های باقی را نوش جان می کنم

اینقدر از اسم پنیک متنفرمهمه نی نی سایت چرا پنیک دارنسه چهار سال پیش هیچ کسی اسم پنیک رو حتی بلد نبو ...

من بهم شوک وارد شد اونم نه یکی چندتا ... خیلی حس بدیه گاهی ب اوج میرسه ادم دلش میخواد بمیره

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

جوابم شاید بی رحمانه باشه فدات شم 

اما وقتی شوهرتون انقدر نامردن ک بخاطر بیماری اونم‌پشت یخچال شمارو بیرون کردن دیگ چرا خودتونو بی ارزش میکنید و میگید کاش بهم دیگ برمیگشتید آومی ک اینطور شخصیتی داره حتی زندگی کردی باهاشم‌آدمو خوار خفیف میکنه

بعدشم اگر شرایط همسرتون برای نگهداری بچتون مناسبه هم‌مالی هم اقتصادی که خوبه چرا شما که ی خانم هستید و تو این جامعه که درآوردن هزارتومنم پدر آدمو درمیاره ی بچه که هزینه هاش کم نیستن مسئولیتشو قبول کنه قبول دارم شما مادرید و عاشق فرزندتون ولی از اونور قبول کنید ی خانم هستید و جامعه امونم انقد اوضاعش بده آدم به زور میتونه خودشو نگه داره

البته ک من مجردم و در جایگاه قضاوت شما اصلا و ابدا نیستم و دعا میکنم خدا بعد از این جدایی بهتون قدرت و آرامش بده❤️

اینقدر از اسم پنیک متنفرمهمه نی نی سایت چرا پنیک دارنسه چهار سال پیش هیچ کسی اسم پنیک رو حتی بلد نبو ...

دقیقا...

یه زمانی فقط خودم پنیک داشتم. (تحت نظر روانپزشکم)

الان عالم و ادم دارن🤣🤣🤣

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

شوهرخواهرم بعد از بیست سال خواهرم را بیرون کردخواهرم کارمند هم بود دوشیفت سر کار بودشوهره تو خونه تن ...

اره منم زن اینجوزی زیاد دیدم هی گذشت میکنن اخر طرف حذفش میکته

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

خوبه خودت می‌دونی بهانه داره عزیزم . مردی که زنشو بخاد ولیچری باشه هم عاشقش میمونه. بذار ببرش بچشو تو چرا پاسور بوش بشی. زندگی جدید بساز. بچه هم بزرگ بشه خودش میاد سمتت... 

می‌اندیشم که چگونه در عبور از متلک‌ها، تبعیض‌ها و تحقیرها زن شده‌ام..! 

پشت یخچال کثیفه 😐

درمن زنی مرد که نوازش نشد ن خودش نه موهایش... درمن زنی مرد که با بدن کبود کودکش را دراغوش میکشد ازدرد چشمهایش را میبندد اما لبخندمیزند.... چون کودک به چشمان مادرش خیره شده گویا درد اورا با این سن میفهمد... پسرم نمیدونی وقتی اشکامو ناخاسته میبینی و تــو ازم معذرت میخوای من هزاربار میمیرم بابت اینکه باعت شدم یه همچین جایی به دنیا بیای تا ابد خودمو نمیبخشم که فرشته ای مثل تورو به این دنیای نامرد اوردم معذرت میخام که مادر لایقی نبودم.... تا ابد دوستتون دارم... تنها دلیل زندگی و زنده بودنم شمایین

خوبه خودت می‌دونی بهانه داره عزیزم . مردی که زنشو بخاد ولیچری باشه هم عاشقش میمونه. بذار ببرش بچشو ت ...

گفتنش راحته عزیزم. دوری از بچه برای یه مادر، عین جون کندن می مونه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه