2777
2789
عنوان

چجوری رفتار کنم با این خانواده

139 بازدید | 8 پست

دیشب خواهر یکی مونده ب آخرم ب آبجی بزرگم بی احترامی کرد بهش گفت تو چرا همش آویزون مایی خودتون ماشین بخرید شوهرش فعلا نداره ک بخره خب ب ناچار ب ما میاد این ور اون ور 

بعد آبجیم بغض کرد گفت تو ساکت شو ماشین بابامه 

در حالی ک بابام هچی ب آخر کوچیکم نمیگفت ک بس کنه ولی اون مدام داشت زر میزد اون یکی خواهرمم طلاق گرفته با ما اومده میگه اینم سربارمونه خواهر بزرگم رسوندیم خونه خودمون رفتیم خیلی حرصی بودم از دستش چرا اون ب ما ب خواهر بزرگترش حس اضافی بودن بده  واس همبن تو راه که بودیم

بهش گفتم اجازه هست تو ماشین شخصی بابات ما راحت باشیم و اینو با خنده گفتم 

بعد بابام گفت جومانه میشه خفه شی ؟؟

گفتم من خفه شم فقط ؟؟از صبح نمیبینی دختر کوچیکت هعی ب این اون میپره 

وقتی رسیدم خونه اینقدر بلند گریه کردم ریدن همه 

داد میزدم گفتم من خفه شدم راحتید راضیید 

بابام فق همون خواهرمو دوس داره 

من خودم از قبل میدونستم ک دوسمون نداره ولی تا حالا هیچوقت  اینجوری بهمون نگفته بود 

قلبم شکست چرا هیچکی ک پشتم باشه نیست 

اون خواهرم ب چ امیدی برگشته 

حالا جالبه ن پول شهریمو داده ن کفش خرید برام 

مامانم بعد دعوا دیشب پیام داده نهار بخری 

اون یکی پیام داده خوراکی بخر 

اره کار میکنم ولی چ لزومی داره خرج بدم 

چرا من اینقدر بدبختم 

دلم یه مردی میخاد فق دوسم داشته باشه نذاره کسی اذیتم کنه من خودم خرج شو میدادم💔💔🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید شما بد موقع گفتید و شاید حرفای خواهر کوچیکه حرفای باباتون هم بوده که چیزی نگفته .دلیل نمیشه شما ...

خب موقع دعوا خواهر کوچیکه موقع بدی نبود من ک گفتم شد بد؟؟

اگه بابام معتقدع اضافی هستیم چرا ما رو ب دنیا آورده چرا مسؤلیت قبول کرده ک حالا اینجوری کنه 

واقعا برا خودم متاسفم ک براتون منطقیه ک حرفا یه پدر این باشه 🥺💔

اصلا میدونی من برام مهم نیست ک دوسم داره یا نه 

مسئله من اینه چجوری اذیت نشم در کنارشون و سعی کنم تمام شو نادیده بگیرم

حق شون بزار کف دستشون به خوهرات بگو دست به یکی شین خواهر کوچیکه تو آدم کنید بهش بگید باید عین آدم رف ...

بدبختی اینه این کار رو بکنم 

پدرم پشت خواهر کوچیکه. 

و ما سنگ رو یخ میشیم 

اما ب خودم عهد بستم ب لحاظ مالی تمام استفاده مو بکنم از این خانواده 

عاطفی نشد ک نشد 

خب موقع دعوا خواهر کوچیکه موقع بدی نبود من ک گفتم شد بد؟؟اگه بابام معتقدع اضافی هستیم چرا ما رو ب دن ...

عزیزم من نگفتم حرف خواهر کوچیکه درست بوده .

ولی اینکه برای شما برداشت شده که خواهر کوچیکه رو بیشتر دوست داره گفتم احتمالا حرف پدرتون هم بوده واسه همین چیزی نگفته خوشش اومده .ببین پدر و مادر وقتی بچه ها بزرگ میشن دوست دارن مستقل باشن و روی پای خودشون وایسن .

با توجه به اینکه گفتی خواهرت طلاق گرفته و یکی دیگه شون ماشین نداره شاید واسه یه پدر و مادر سخت باشه اینکه بچه هاش زندگی راحتی ندارن و بخوان هنوز هم وابسته پدر و مادر باشن.

نه اینکه پدر و مادرتون آدمای بدین و چون شما رو به دنیا آوردن باید تا آخر عمر رفاه شما رو در نظر بگیرن .خواهر کوچیکتون حرف کاملا اشتباه بوده و مسلما بخاطر خامی و سن کمش او حرفا رو زده و شما باید بهش تذکر بدین اونم وقتی تنهایید.

خواهر بزرگ من همیشه تنهایی توی اتاق تذکر بهم میداد و میگفت فلان حرف اشتباه بود و نباید فلان کار میکردی منم گوش میکردم البته.

ان شاءالله خیلی زود ازدواج میکنه بچه دار میشی متوجه میشی منظورم چیه .الان تو سنی هستی که حس میکنی اونا دارن ظلمت میکنن.