تصور میکنم و سناریو هام جوری سمه که حتی هفته بعدش خجالت میکشم 😂😭💔
شماهم تعریف کنید اگر دوست دارید سناریو هاتونو
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کدومشون بگم یکی دوتا نیست که بخوام بگم دو ماه طول میکشه😂
همچنین😭😂
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
با همه چی سناریو داشتم هر چیزی که فکر کنی سناریو ساختم 🤣
منممممم
پروفایلم و بخش تحصیلتی که نوشتم هم گویای همه چیزه😂😭
من دو تا بچه هم دارم حالا اونجا یکی سناریو ها و داستان ها بماند
واییی😭
من گاهی اوقات با موسیقی گذاشتن یا میکاپ کردن تکمیل میکنم فضا رو🤣
من تازه چنل یوتیوب خیالی هم دارم هر شب ویدئو جدید داریممیکاپ و رقص و اهنگ که پای ثابته سناریو هامه
منم داخل ذهنم بیوتی بلاگرم