2777
2789
عزیز دلم عیبی ندارهبا همسرت خانواده خودت با بچه هات خوش بگذرون

من بچه دارنمیشم گل 

ازخدا بخواه من ب ارزوم برسم ک نخان هرروز بمن بخندن و مسخرم کنن همیشه نفرینم میکنن بچم نشه ولی من باسکوت نگاه میکنم ب خدامیسپارم دلم نمیخادبی حرمتی کنم مث خودشون

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوید پلو با تن ماهی

بابت امضات عزیزدلم ؛سعی کن همیشه انرژی مثبت وارتعاش بالاتو حفظ کنی دیدگاه زیبایی نسبت ب طبیعت داری وطبیعت خوبیهارومیفهمه. برحسب گفته هات وحفظ ارتعاشت من آینده روشن ودرخشانی پیش روت میبینم گلم موفق باشی

من بچه دارنمیشم گل ازخدا بخواه من ب ارزوم برسم ک نخان هرروز بمن بخندن و مسخرم کنن همیشه نفرینم میکنن ...

بچه دار هم میشی ب موقعش هر کار خدا هر دیر و زودش یه حکمتی داره فقط صبر داشته باش امیدت رو از دست نده منم برات دعا میکنم ایشالا روزای خوشی با بچه ای که میخواد نصیبت بشه داشته باشی حتما بچه دار میشی

فارغ ز غوغای جهان

بچه دار هم میشی ب موقعش هر کار خدا هر دیر و زودش یه حکمتی داره فقط صبر داشته باش امیدت رو از دست نده ...

ممنونم عزیزدلم من حالاخودمم ۲ماهیه پریودنشدم چندوقت یبار لکه صورتی رنگ میبینم باز قطع میشه ۱ساعت بعد شک کردم ولی جرعت تست زدن و ازمایش رفتنو ندارم امیدوارم خداخودش بهم صبوری بده وتحمل زیادددد

الهی ازحداهرجی میخای ب صلاحت اگ باشه بهت بده

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من بچه دارنمیشم گل ازخدا بخواه من ب ارزوم برسم ک نخان هرروز بمن بخندن و مسخرم کنن همیشه نفرینم میکنن ...

نگران نباش بسپار به خدا هیچ کار خدا بی حکمت نیست  اونا که مسخره میکنن اولا کلا بویی از شعور نبردن دوم بد جور جواب میدن  هنوزم موندم که اینجور آدمای بی‌شعور و بی خدا گیر میاد

چیپس بسته ای از سوپر گرفتی و پنیر معمولی‌ با نون؟یا پنیر پیتزا😐

یه بسته چیپس رو خرد کردم یکم پنیر پیتزا ریختم داخلش ریختم تو ظرف کالباس خرد شده قارچ تفت داده شده فلفل دلمه ریختم مجدد چیپس مجدد کالباس و نهایتا یه عالمه پنیر میره تو فر بعدم تو نون باگت 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

نگران نباش بسپار به خدا هیچ کار خدا بی حکمت نیست اونا که مسخره میکنن اولا کلا بویی از شعور نبردن دو ...

ممنونم ابجی جانم انشالاخدابه شیوه خودش فقط تقاص منوپس بگیره ازاینا ک ازخوشی من ناخوش میشن هنیشه وخون ب جگرم میکنن حتی شوهرمم حریفشون نیس باینکه ایقدر باهاشو دعوا میکنه بدجور درمیفته منم میگم خدایا توروز منم میرسونی ولی میدونم بهترین نعنتوبرام گنارگذاشتی قطعا

اره گل ادم نیستن جالبه بشدت مومن مقیدن توسرشون بخوره نمازشون الهی ومیگن پاک تربهترازمانیست

غلط کردن به مصلحت خدا می‌خندن. اصلا به خودت نگیر.خدا بخواد بچه دار هم میشی. سعی کن روش تمرکز نکنی تااسترسشو نگیری.اگه زیادی بهش فک کنی بدنت حاملگی رو نمیپذیره. 

بابت امضات عزیزدلم ؛سعی کن همیشه انرژی مثبت وارتعاش بالاتو حفظ کنی دیدگاه زیبایی نسبت ب طبیعت داری و ...

مرسی قشنگم 🥲🍭🌻

کلی خوشال شدم 🥲♥️

اللهم عجل لولیک الفرج 🦋خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

غلط کردن به مصلحت خدا می‌خندن. اصلا به خودت نگیر.خدا بخواد بچه دار هم میشی. سعی کن روش تمرکز نکنی تا ...

ن عزیزم ۱سالیه ک اصن قیدشم زدم وبهش اصلافک نمیکنم حتی خابم دیدم ک پدرم گف اصرار بدرگاه خدا نکن اون هنوز برات مقررنکرده هروقت خودش صلاح دید بهت میگه اخه دکترزیادرفتیم ومشکلاتمون رفع شده 

ازخدامیخام صبورم کنه ابجی ممنونم ازدعای قشنگتون

ممنونم عزیزدلم من حالاخودمم ۲ماهیه پریودنشدم چندوقت یبار لکه صورتی رنگ میبینم باز قطع میشه ۱ساعت بعد ...

برو آزمایش. اگه انشالله حامله باشی نیاز به اسید فولیک و ویتامین واهن داری. 

برو آزمایش. اگه انشالله حامله باشی نیاز به اسید فولیک و ویتامین واهن داری.

اره هفته دیگه ام صبرمیکنم اخه ایقدر ناایند شدم این ۷سال ک بیخال ترین عالم شدم نسبت ب این قضیه براهمین منتظرم میشم ک خودش بیادولی تازگیا کمرم دردمیادتاکارمیکنم میخابم درست میشم وعطش اب زیاددارم مث سری قبلم ک سقط داشتم این علامیم بود نمیدونم روچه حسابی بزارمش حالاهرجی خیره