2777
2789
عنوان

چه مادری این کارو با بچه ش میکنه

423 بازدید | 41 پست

مامانم با اینکه میدونه یه مدته به خاطر اعصاب خوردی که اون برام درست کرده فشارم میره بالا منی که فشارم از ۹ بالاتر نمیرفت الان ۱۵ و ۱۶ ئه و ضربان قلبم ۱۲۰ میره باز ول کن نیست 

امروز برگشته بهم میگه هنوز اولشه صبر کن فقط روزگارتو سیاه میکنم قشنگ دق و غش این مدتو سرت درمیارم فقط واسه اینکه میگم من سر کار میرم نیاز به استراحت دارم کم مهمون بیار خونه م خودت کم اینجا بشین برگرد خونه ی خودت 

یعنی واقعا نمیترسه خودکشی کنم یا بلایی سر خودم بیارم؟ تا الان هزار بار به خودکشی فکر کردم همین الان تو بخشم میتونم دو تا ویال پتاسیم بزنم به خودم 

یعنی به اینجاهاش فکر نمیکنه؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی کنی کی واسه گوربا ها مادری کنه هان😭🐈

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

منم قلبم مشکل داره و آسم عصبی دارم 

بابام تز قصد اذیتم میکنه 

آخرین باریکه کارم به بیمارستان کشید ضربان قلبم روی 169 بود نفسمم بالا نمیومد از شدت سرفه و نمیتونستم درست نفس بکشم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

نه من تنهایی زندگی میکنم الان ۲ ماهه اومده خونه ی من نشسته برنمیگرده خونه ی بابام

خوشبحالت 

رک بهش بگو اگه اذیتت میکنه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹