2777
2789
عنوان

چه مادری این کارو با بچه ش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیدونم کی میخواد طرز فکرشون عوض بشه به خدا هیچ کاریم نکردم الکی تهمت میزنه

کاریم بکنی بیست و هشت نه سالته عقل داری عاقلی بالغی به اون چه مگه بچه ای 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

اون فک میکنه هنوز بچه م

خودت رو دادی بهشون 

مگه انتظاری ازشون داری

منم مامانم همین بود بخدا تو اتاقم زندانیم میکرد انقدر مغزش مریض بود دیگه زدم به در هار بودن و سلیطگی حقمو گرفتم 

الان کاری نکرده بهم میگه بچه ناخلف 

تخمم نیست

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

خودت رو دادی بهشون مگه انتظاری ازشون داریمنم مامانم همین بود بخدا تو اتاقم زندانیم میکرد انقدر مغزش ...

منم دیگه مجبورم همین کارو کنم 

امروز اصلا یه کلمه هم باهاش حرف نزدم هر چی گفت بیا ناهار بخور ناهارم نخوردم 

از اون طرف ۲ ماهه بابامو تنها ول کرده بدون غذا تو خونه اصلا انگار نه انگار 

منم دیگه مجبورم همین کارو کنم امروز اصلا یه کلمه هم باهاش حرف نزدم هر چی گفت بیا ناهار بخور ناهارم ن ...

فقط فکر خودت باش 

بابا و خانواده و ... به درک تا زمانیکه آرامشتو بهم میریزن 

هیچکس و هیچ چیز مهمتر از آرامش خودت نیست خب؟؟؟؟

باشه عزیزم🥲❤️

لحنم شاید بد باشه ازت کوچیکتر باشم ولی به حرفم میرسی 

یادت نره حرفام