2777
2789

توجه کردم ، هروقت میگم کارم نمیشه

از طرفی هروقت برای خاله هام یا دوستام تعریف میکنم با کسی میخوام برم تو رابطه یا از کسی خوشم اومده

به طرز عجیبی همه چی خراب میشه

حس میکنم از ناراحتی آدم بیشتر خوشحال میشن تا شادی

همش میخوان آدمو ناامید کنن 

دقیقا حست درسته 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسادت بدبینی ذات خراب بدخواه بدذات بد دل دوس ندارن بهتر بالاتر جلوتر از خودش باشی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دقیقا بقول هندوستانی ها که میگن خواستی با کسی درباره موضوعی از زندگیت صحبت و دردودل کنی یه مشت فلفل بریز تو دهنت مثل همون قاشق داغ خودمونه که دردودل نکنی هست وقتی آدم میگه ششصد تا پیچیدگی پیش میاد ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

آدما به زمین و زمان خودشونو میزنن تا خوشحال نباشی 

به هررررر دری میزنن،تا خوشبختی تو نابود کنن 

تنها موقعی ازت راضی میشن،ک یا بدبخت و مال باخته یا بیچاره و شکست خورده باشی 

هیچ وقت توقع نداشته باش 

رازها و حریم خصوصی رو اصلا و ابدا جار نزن 

موفقیتا و هدفت هم به کسی نگو پنهون نگه دار