2777
2789
عنوان

بچه هاتوروخدا راهنماییم کنید

278 بازدید | 19 پست

سلام من سه ساله ازدواج کردم باخوناده شوهرم زندگی میکنم هرچی به شوهرم میگم برام خونه حدابگیر به حرفمگوش نمیکنه پدرمادرم میگن بمون قهرتا درست بشه به خونوادم اصلا احترام نمیگذاره درصورتیکه اصلا بهش بی احترامی نکردن خونوادم خودشم سیگارمیکشه ومشروبخوره بخدا خیلی سختمه دلم یه خونهمستقل میخاد خحالا شوهرمو باهمه بدیهاش تحمل میکنم

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

فکرمیکنی... اتفاقا بری خونه جدا تازه میفهمی بدیهای شوهرت همچین کم نیس ک انقد راحت بخوای باهاش کناربیای

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

راستش مشکلاتت ربطی به خونه متسقل یا وابسته نداره....

ببخشید خیلی رک میگم ولی داری خودتو گول میزنی که مثلا اگه خونه م جدا بشه مشکلاتم حل میشه

خدایا;همه فرشته هارو حفظ کن.گل پسر منم در پناه خودت نگه دار. آمین.

😞😞😞😞😞😢

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
عزیزم راستش مشکلاتت ربطی به خونه متسقل یا وابسته نداره.... ببخشید خیلی رک میگم ولی داری خ ...

پس چکارکنم شوهرم رفیق بازه بی مسولیته بچه ننس سیگارمیکشه مشروب خوره

عروس داییم هم تویه خونه باهم بودن قهر کرد رفت خونه باباش چهار ماه نیومد اخرسر پسر داییم خونه جدا گرف ...

من بدبختیم اینه یه دختر یساله دارم

پس چکارکنم شوهرم رفیق بازه بی مسولیته بچه ننس سیگارمیکشه مشروب خوره

عزیزم برا ترک عادتای شوهرت حتما مشاوره برید یا اگه نمیاد یا قبول نمیکنه خودت مشاوره برو که باشی چجور باهاش برخورد کنی و رفتار داشته باشی که نتیجه عکس نبینی

بی احترامی به خونواده ت

بی مسئولیتی

رفیق بازی

مشروب

سیگار

اینا شخصیت خودشه

با خونه جدا کردن شاید بچه ننه گی ش خوب بشه تازه شاید

شایدم بدتر شد