آروم__دل مدیر استارتر عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 71 عنوان از بین بردن بوی زهم مرغ 76 بازدید | 6 پست من اول مرغ رو آب پز میکنم بعد سرخ میکنم توی آب نمک و فلفل و ادویه و یه تکه دارچین انداختم خوبه ؟زعفرون هم میگن خوبه برای از بین بردن بوی زهم در حال آب پز شدن زعفرون رو اضافه کنم یا وقتی خورش داره جا میفته ؟ 1404/06/31 | 13:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6887 من به مرغ همه چی میزنم ادویه کاریپاپریکاپودرگوجهجوزهندیدارچینپودرکرهفلفل قرمززردچوبه و زعفرونپودرپیاز ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17863 چندتا سیر بنداز تو مرغی که داره آبپز میشه اصلا بو نمیده در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 34408 من اولربا زعفران سرخ میکنم.و نیزلرم کناربعد پیازداغ میکنم وفلفل دلمه میریزم و چند حلقه هویج ونمک و کمی رب و خیلی کم رب انار وبعد که رنگشو پس داد کمی اب میریزم و مرغا رو میزارم توش طوری که اب تا نصف مرغها باشه نباید روشو بگیره.و زیرشو کم میکنم تا بپزه و سس به روغن بیفته.چوب دارچین واسه مرغ خدب نمیشه ننداز یاشاسین آذربایجان💓✌
آروم__دل مدیر استارتر عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 71 من به مرغ همه چی میزنم ادویه کاریپاپریکاپودرگوجهجوزهندیدارچینپودرکرهفلفل قرمززردچوبه و زعفرونپودرپیا ... زعفرون دم کرده رو بریزم توی مرغ در حال آب پز شدن؟
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6887 زعفرون دم کرده رو بریزم توی مرغ در حال آب پز شدن؟ من اول میزنم به مرغام بعد سرخشون میکنم اونجوری هم میشه درحال پخت بریزی فرقی نمیکنه ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
کاساندان_کبیر۲ عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 3775 برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ باید مرغ رو به اصطلاح سفید کنیدیعنی حداقل ۳ ۴ ساعت داخل آب و نمک بزارید و بعد دربیارید و استفاده کنید و اینکه مرغ مارک خوب و سایز متوسط و کوچک تهیه کنید مرغ های درشت خوب نیستن