2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 37 پست

عزیز دلم حیف اون فرشته ای که تو دلته نیست که میخوای از زندگی کردن محرومش کنی این لطف خدا به زندگیته به خدا توکل حقیقی کن یه یا علی بگو و زندگیتو سر و سامون بده با این تجربه های که تو داری میتونی بهترین درساها رو به بجه هات بدی که یه روزی چراغ خونت بشن و نور دلت هرگز مرتکب قتل نفس نشو اونوقت دیگه خدا هم ازت رو برمیگردونه خدا همه جا هست بهش توسل کن که بهت قدرت بده تا بتونی زندگیتو چنان بسازی که دیگه هیچ وقت حتی به فکر قرص و دارو نباشی برات دعا میکنم اگر لایق باشم

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که خودت به قدرت خودت اعتماد پیدا کنی اصلا به اعتماد نفس دادن همسرت نیازی نداری. تو باید خودت خودت رو بسازی انقد به حرف دیگران بها نده تو یه انسان کامل و بالغ هستی با کلی تجربه خودت برای خودت ارزش قائل شو شوهرتم کم کم قدر بزرگی شخصیت تو دستش نیاد خودت رو اول به خودت و بعد به اطرافیانت ثابت کن

من تو زندگیم حامی کم ندارم انگیزه وامید کسی ک پشتم باشه وبدونم دوروزپشتمو خالی نمیکنه مثل یک پدرو ...

عزیز دلم از خدا بزرگتر کسی هست ؟ بخدا همین بچهات یه روزی تمام غصه های ولت رو بر طرف میکنن به امید خدا اگه تو بتونی تمام هم وغمت رو برای خوب تربیت کردنشون بذاری خواهر عزیزم تو این دنیا فقط محتاج محبت خدا باش که اگه اون رو داسته باشی و بهش اعتماد کنی هرگز پشتت رو خالی نمیکنه

خب عزیزم بخون خودت رو به یه قدرت کامل وصل کن بهترین روانپزشک برات همون خداس بیا و یه بارم بودن با خدا رو امتحان کن نه یک روز و دو روز برای یه مدت امتحانش کن اگه ضرر کردی من رو ... ولی مطمئنم خدا رو یه بار از ته دل و به خاطر خودش صدا بزنی چنان آرامشی میگیری که دیگه خودت رو محتاج آدمای که خودشدن از تو محتاجترن نمیدونی هرچند تو نماز بخونی یا نخونی بازم خدا هوای تو رو داره ولی این تویی که آرامش آغوش خدا رو نداری چند وقت همه رو از ذهنت پاک کن و با دل صاف فقط با خدا حرف بزن تو دل شب دستا بالا بگیر و بگو ای مونس هر انسان بی مونسی یا انیس من لا انیس له من تنهام تو من رو تنها نذار دعای جوشن کبیر چند فرازش رو با معنی بخون خودت به قدرت مسکن بودنش پی میبری