2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 37 پست
شوهرم میدونه بابام سفت نیس هرچی دوست داره میگ  با حرفاس وکاراش رواعصابمه ابجیم خیلی باحرفاش ر ...

بعدم کار احمقانه نکنی که بچه سقط بشه بدتر ناقص بشه بیفته رو دستت

پسر خوبم عاشقتم .😘😘صدای خنده هایت دلیل زندگیم ام است.امیر محمد عشق مامان باباشه 😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونم ک نهایتش یکی دوسال بتونم تحملش کنم

به نظر من اون کوچولو رو بدبخت نکن عزیزم.شرایط جالبی نداری.

همین یکی رو خوب بزرگش کن و مراقبش باش.مدرکت تحصیلیت چیه؟شوهرت وضع مالیش خوبه؟

ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی.......تو بمان و دیگران،وای به حال دیگران!!

بچه اولم دختر هست.خب نمیدونم چطوربندازمش راهی نیس

شوهرم مرتب توشوخیاش میگ خل وچل ودیوونه

بعدک اشکم سرازیرمیشه میگ شوخی کردم ولی عادتش شده ازوختی فهمیده قرص میخورم میزنه توسرم

به نظر من اون کوچولو رو بدبخت نکن عزیزم.شرایط جالبی نداری. همین یکی رو خوب بزرگش کن و مراقبش باش.مد ...

لیسانس حقوق شوهرم پیمانکاره

اما درامدشو نمیگ ومن هییییچ پس اندازی ندارم براخودم شوهرمم فوق العاده خسیس

لیسانس حقوق شوهرم پیمانکاره اما درامدشو نمیگ ومن هییییچ پس اندازی ندارم براخودم شوهرمم فوق العاده خ ...

این چه مردیه پس؟نه اخلاق داره نه پول میده.

عزیزم مدرک تحصیلیت عالیه.سعی کن ادامه بدی و باهاش کار پیدا کنی.برا خودت پس انداز کن و بعد از دستش خلاص شو.

دوسش داری شوهرتو؟

ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی.......تو بمان و دیگران،وای به حال دیگران!!

توروخدا هرکی راهی بلده بگه واقعا شرایطم سخته نمیتونم این بچه رو بدنیا بیارم.ینی دودل بودم سرسقطش ک بانظر دوستان مصمم شدم چون توان بزرگ کردنشون روتواین شرایط ندارم

[QUOTE=56493360]این چه مردیه پس؟نه اخلاق داره نه پول میده. عزیزم مدرک تحصیلیت عالیه.سعی کن ادامه بدی و باهاش کار پی ...[/QUOTدوستش داشتم اماوختی دیدم چطورباحیله باردار شدم حالم ازش بهم میخوره.کل طلاهامو ازم گرفت ک درس نخونم باهاشون قول داده بزاره 

تصمیم گرفتم ضعفمو کنار بزارم و بامنطق ادامه زندگیمو پیش ببرم.اگ بتونم شاغل شم ۵۰ درصدازمشکلاتم حل میشه.کل غصه ی من اینه ک همش باحیله بامن پیش میره و برازن ارزش قایل نیس اگ بتونم مستقل شم ی قدم جلومیفتم .امااون اجازه نمیده بهم توعقد شرطموپذیرفت اماالان میگ چیزی یادم نمیاد

مثلا درامدشو میپرسم میگ ک برا قسطا داده وبعدش میفهمم ک خرج خانوادش کرده.زورش میاد ی هزارتومن بده بمن ک من پس انداز نکنم وخرج درس ام بشه.حاضرنیس ی قدم براایندم وتحصیلم برداره .اما اگ براخانوادش باشه پیش قدم هس

بد دل نیستم میگم بده بهشون .اما خانواده خودت تو اولویتن.میگ چشم ولی انجام نمیده

حالللم بهم میخوره ازهرچی مرده

حتی دعا میکنم بمیره ک بچموبردارم وبرم دنبال ایندم

آبجی خوب و سختی کشیده من 

امیدوارم بتونم درکت کنم اما به نظر من تو دو جور میتونی به زندگین نگاه کنی اول اینکه یه زندگی آرمانی و یاحتی معمولی و بدون تنش رو آرزو کنی ک با این چیزایی ک تو تعریف کردی تقریبا الان نمیتونی انتظارشو داشته باشی اما شاید بعدها دوم هم اینه ک با واقعیت زندگی کنی و بپذیری زندگی تو اینجوری طراحی شده و تو باید هنرمندیتو تو این صحنه نشون بدی. نگو درکت نمیکنم اما بازی هر چی سخت تر باشه جذاب تره و حل کردنش شادی آفرینه بازی ساده رو انجام دادن ک هنر نیست. ورزشکارای حرفه ای و درجه یک حتما از بقیه آدما متفاوت ترند چرا ک اونا سخت برای قهرمانی تلاش می کنن . کسایی ک تو علم و تحصیل ب درجات بالا میرسن حتما سختی بیشتری میکشن و الا ...

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین