2777
2789
عنوان

‌دهم‌

130 بازدید | 28 پست

من امروز روز اول بود همه دانش آموزان زرنگن حتی خودم اما من احساس میکنم نیستم استرس گرفتم همین اول کاری نیارسم نرسم بخونم اکتخانارو خراب کنم واقعا نمیدونم چکار کنم حالم خراب خرابه خیلی کمکم کنید خیلی هم می‌شنوم میگن افت میکنی بیشتر حالم بد میشه اینقد بده که نمیدونم فردا چطور برم مدرسه و اینکه من وقت زیادی برای حفظ یه درس میزارم الان نمیتونم و نمیدونم چطور ۳ یا ۴ درس رد تو ۳ یا ۴ ساعت کامل بخونم و بلد باشم مدرسه شاهد هستم استرسیم هستم احساس مملکتم امتحانا رو برا استرس خراب میکنممممم

عزیزم اینکه میگن افت میکنی دروغ محضه!

من یازدهمم

و هیچکسو ندیدم تو کلاسمون افت کنه

مطمئن باش اگه باور داشته باشی افت میکنی پس مطمئن باش افت میکنی

اگه به خودت باور داشته باشی مطمئن باش پیشرفت میکنی

تو الان با همه ی همکلاسی هات در یه سطحی

چون دهم هیچ ربطی به راهنمایی نداره

اگه از الان شروع کنی بخونی حتی ازشون جلو میزنی

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینکه میگن افت میکنی دروغ محضه!من یازدهممو هیچکسو ندیدم تو کلاسمون افت کنهمطمئن باش اگه باور د ...

ابنفورد که میگی باور داشته استرس بیشتری میگیرم من باورن دارم فقط چون استرشو دارم هی تو ذهنمه و اینطور فکر میکنم باور دارم نمیدونم اصلا اخه خیلی ها هم تو نینی سایت همون ۱۷ مهر افت کردن

تجربی

من یازدهمم 

اگه کمکی چیزی خواستی میتونی رو من حساب کنی

من خودم افت تحصیلی داشتم 

ولی همه اینطوری نیستن سعی کن استرس و بزاری کنار

این استرس میتونه نابودت کنه

خودم بشدت استرسی هستم و داغون شدم سرش

جای تیرها وساچمه هایی در بدنم درد میکنه که حتی به من نخورده

ابنفورد که میگی باور داشته استرس بیشتری میگیرم من باورن دارم فقط چون استرشو دارم هی تو ذهنمه و اینطو ...

نه گلم نترس

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

من یازدهمم اگه کمکی چیزی خواستی میتونی رو من حساب کنیمن خودم افت تحصیلی داشتم ولی همه اینطوری نیستن ...

چطثر استرسم رو بزارم کنار 

خودت چقدر افت تحصیلی داشتی و چکار کردی اوکی شد از کی تا کی افت داشتی چقد زمان برد اوکی شد مرسی عزیزم

چطثر استرسم رو بزارم کنار خودت چقدر افت تحصیلی داشتی و چکار کردی اوکی شد از کی تا کی افت داشتی چقد ز ...

من از ی مدرسه دولتی با معدل ۱۹ و خورده ای به بالا رفتم ی مدرسه غیر انتفاعی خیلی خوب همه دانش اموزا به شدت زرنگ از همون اول سخت باهاشون کار شده بود 

بخاطر وضعیت روحیه بدم و سخت گیری های مدرسه افت تحصیلی زیادی داشتم ببین با کله خوردم زمین اولین کارنامه ای که دادن معدلم ۱۵ بود البته خیلی سخت میگرفتن و کلا بچه ها اومده بودن پایین نمره هاشون کم کم بهتر شدم معدل ترم اولم بهتر شد و واسه ترم دومم خیلی خوب شدم 

ولی در کل توی اون سال کلی تجربه کسب کردم از روش درس خوندن و ووو

البته خیلیم اذیت شدم تیک عصبی گرفتم استرس بیش از حد ریزش مو ووو 

فقط استرستو بزار کنار دختر نابودت میکنه رسما

جای تیرها وساچمه هایی در بدنم درد میکنه که حتی به من نخورده

موفق باشی

ممنون

همچنین

امیدوارم راهت همیشه سبز و پر نور و هموار باشه✨

اصلااا نگران نباش باور کن هیچ چیز خاصی نداری انقد راحته 

بقیه بچه هام چیز زیاد خاصی بلد نیستن توام مثل همونایی فقط برا امتحان ها خیلیییی درس بخون همین 

تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)