2777
2789
عنوان

‌دهم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 28 پست

ببین اینکه تو از متوسطه اول به دوم رفتی شروع ی چالش بزرگه تو ماه های اول عیبی نداره افت تحصیلی داشته باشی چون به هرحال داری با محیط آشنا میشی با همکلاسی هات و اینکه کتابا بیشتر شده درسا تخصصی تر شده عیبی نداره ولی باید خودتو بکشی بالا و تلاشت رو بیشتر کنی و اینقدر هم استرس نداشته باش  من خودم اینا رو گذروندم

من از ی مدرسه دولتی با معدل ۱۹ و خورده ای به بالا رفتم ی مدرسه غیر انتفاعی خیلی خوب همه دانش اموزا ب ...

چطور استرسم رو بزارم کنار خب نمیتونم نمیدونم چکار منم همین الانم استرس گرفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از ی مدرسه دولتی با معدل ۱۹ و خورده ای به بالا رفتم ی مدرسه غیر انتفاعی خیلی خوب همه دانش اموزا ب ...

وایییی نه نمیتونم معدلم بسه ۱۵ چطور خوندی که شد ۱۵ اگه بسم ۱۵ 

۱ اخراجم میکنن

۲ از استرس سکته میکنم نمیتونم نباید بشه واییی بیشتر استرس دادی بمممم

ببین اینکه تو از متوسطه اول به دوم رفتی شروع ی چالش بزرگه تو ماه های اول عیبی نداره افت تحصیلی داشته ...

واییی چطور اگه افت کنم دیگه انگیزه ندارم خودمو بکشم بالا و اینکه استرس نمیزارممممم

چطوری نمیتونم بزارمش کنار راه حل بدهههه

به نظرت هرکی افت کرده همه اوکی شدن نمیدونم برا افت تحصیلی حالم بده استرسشو دارم اخراج میشم اگه ۱۵ بشم

وایییی نه نمیتونم معدلم بسه ۱۵ چطور خوندی که شد ۱۵ اگه بسم ۱۵ ۱ اخراجم میکنن۲ از استرس سکته میکنم نم ...

من ماهانم و ۱۵ شدم 

معدل ترم دوم ۱۹ شد

جای تیرها وساچمه هایی در بدنم درد میکنه که حتی به من نخورده

واییی چطور اگه افت کنم دیگه انگیزه ندارم خودمو بکشم بالا و اینکه استرس نمیزارممممم

همه فکر نکنم افت کنن من تجربه ی خودم و گفتم بخاطر این استرس نگیر

کلا اومدن به رشته تجربی نیاز به انگیزه فولادین داره

همه فکر نکنم افت کنن من تجربه ی خودم و گفتم بخاطر این استرس نگیرکلا اومدن به رشته تجربی نیاز به انگی ...

من الان یذره حالم بهتر شد معلما که صحبت کردن الان استرس ازمون اغازین و اینکه دبیر شیمی گفت اخر هر زنگ اون مبحثی که درس داده ثثییز میگیره بع نظرت میره تو مغزم همون موقع 😅

من شیشم یه هفتم افت نکردم دیگه اینجل نمیدونم

کلاس تقویتی هم میرم معلما هم تخصصی درس میدم

من الان یذره حالم بهتر شد معلما که صحبت کردن الان استرس ازمون اغازین و اینکه دبیر شیمی گفت اخر هر زن ...

منم ششم به هفتم افت نکردم تمام این نه سال شاگرد برتر بودم 

ولی دهم ضربه خوردم 

البته الان اوکیم و معدل خوبیم گرفتم 

انشالله موفق میشی نگران نباش

منم ششم به هفتم افت نکردم تمام این نه سال شاگرد برتر بودم ولی دهم ضربه خوردم البته الان اوکیم و معدل ...

مرسی

یه مشکل دیگه هم که دارم اینه مدرسه جدیده هیچکدوم نمیشناسم برا اولین بار هم هست همش صبح بدم میاد یه جوریم ساعت ۵ یه بعد وقتی میدونم پیگه ف دا میخوام برم مدرسه یه جوری میشم فردا که میسه اوکی میشه

به نظرت ت موقته یا همیشه اینطورم 

روز دومه با کسی دوست نشدممم

مرسییه مشکل دیگه هم که دارم اینه مدرسه جدیده هیچکدوم نمیشناسم برا اولین بار هم هست همش صبح بدم میاد ...

طبیععیه عزیزم  

من کا ادم اجتماعیم همون جلسه های تابستونی با بچه اوکی شدم ولی میتونم بگم حتی الان دوست مثل راهنمایی ندارم 

اینکه اون حس ودریم درست میشه به مرور