اول که اینهمه پیش دعا نویس و فال گیر رفتم و پول دادم که منو اونو اوکی کنن
الان هم که دنبال عمر میگردم
کاش یه نفر بزنه تو سرم بگه خودتو جمع کن 😒🤢
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
بابل باز خوبه تو یه چیزی میخری من چی رسما به فنا میدمشون
تبریک میگم شما راه ورود شیطانین به زندگیتون و هموار کردین🤗
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
واقعا نرید دنبال دعا که دو نفر رو با هم مچ کنن شاید اون طرف دوست نداره بیاد اجبار که نیست همین کارها ...
عزیزم ما باهم تو رابطه بودیم و همو دوست داشتیم ولی بنا به دلایلی کات شد
تبریک میگم شما راه ورود شیطانین به زندگیتون و هموار کردین🤗
آره میدونم بعدش کلی سفر زیارتی رفتم تا درست شد