2777
2789

بله دبیر ادبیات سال آخر دبیرستانم خیلی  خانم خوبی منم دوست داشت . یا دبیر ریاضی سال دوم دبیرستان عالی بود عاشق ریاضی شده بودم ریاضی از ۱۴ شدم ۱۹ ...!

دبیر عربی هم داشتم خوب بود 

آره💜

معلم زبان کلاس هفتم هشتم و نهم خانم فرهادی بود 

بعد ۵ سال الان که میرم دوازدهم هم عاشقشم❤

خیلییییی دوسش دارم کُلا باهاش خیلی راحت بودم مثلا یهو داشت با بچه ها حرف میزد می رفتم از پشت چشم هاشو می بستم 

یا بغلش می کردم...کلا شوخی خیلییییی باهم داشتیم 

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم که نه من اصولا توی مسائل خیلی منطقی بودم و هستم هیچ وقت هیجانات احساسی اینجوری نداشتم . ولی یه دختری توی کلاسمون بود عاشق معلم شیمی مون بود موهاشو مدل اون حالت میداد جلوی مقنعه . دائم سعی میکرد توجهشو جلب کنه باهاش حرف میزد خلاصه کامل خودشو و رفتاراشو شبیه اون میکرد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله دبیر ادبیات سال آخر دبیرستانم خیلی خانم خوبی منم دوست داشت . یا دبیر ریاضی سال دوم دبیرستان عال ...

هنوز باهاش در ارتباطی؟

بهش گفتی که دوسش داری؟

اونم شما رو یه جور دیگه دوست داشت؟

شرمنده خیلی سوال پرسیدم

آره💜معلم زبان کلاس هفتم هشتم و نهم خانم فرهادی بود بعد ۵ سال الان که میرم دوازدهم هم عاشقشم❤خیلیییی ...

هنوز باهاش در ارتباطی؟

و اینکه اونم شمارو یه جور دیگه دوست داشت؟

هنوز باهاش در ارتباطی؟بهش گفتی که دوسش داری؟اونم شما رو یه جور دیگه دوست داشت؟شرمنده خیلی سوال پرسید ...

گاهی روز معلم رو بهش پیام میدم و تبریک میگم اون منو بزور بیاد آورد چون بچه ی آرومی بودم ولی درسخون . نه بهش نگفتم

هر چند یکی دوتا نبودن معلم های ابتدایی بعضی ها البته باهمه ی معلم های دبیرستانم با چندتا معلم راهنمایی هر از چندگاهی روز معلم بهشون تبریک میگم ولی همیشه دعای خیر براشون میکنم چون خیلی باهام مهربون بودن 

هنوز باهاش در ارتباطی؟و اینکه اونم شمارو یه جور دیگه دوست داشت؟

آره اونم خیلی باهام شوخی میکرد و دوسم داشت 

آره شمارش دارم 

گاهی که استوری میزارم واتساپ جوابشو میده با هم کلیییی دیگه بحث کشیده میشه و حرف میزنیم

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

دبیر عربی و پیام ها کلاس هفتم و هشتم.یه پیرزن خیلیییی مهربون بود .همه عاشقش بودن .خیلیم مومن بود من همیشه میگم جاش تو بهشته . هر روز اول کلاس یچیزی داشت بهش میگفت کلاس ادب ،برامون از نهج البلاغه میگفت .حتی کسایی که مذهبی نبودن هم  با اشتیاق گوش میدادن. اینقدر قشنگ حرف میزد و توضیح می‌دهد همه دوس داشتن گوش بدن.  بازنشسته شد دیگه.ولی خب تا پارسال که نهم بودم میومد مدرسه مون سر میزد همه میدویدن بغلش میکردن .فرشته بود فرشته