همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خودم که نه من اصولا توی مسائل خیلی منطقی بودم و هستم هیچ وقت هیجانات احساسی اینجوری نداشتم . ولی یه دختری توی کلاسمون بود عاشق معلم شیمی مون بود موهاشو مدل اون حالت میداد جلوی مقنعه . دائم سعی میکرد توجهشو جلب کنه باهاش حرف میزد خلاصه کامل خودشو و رفتاراشو شبیه اون میکرد
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دبیر فیزیک دهم بودن یک آقای بشدت آروم و متشخص امیدوارم هرکجا هستن خدا نگهدارشون باشه
کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺
هر چند یکی دوتا نبودن معلم های ابتدایی بعضی ها البته باهمه ی معلم های دبیرستانم با چندتا معلم راهنمایی هر از چندگاهی روز معلم بهشون تبریک میگم ولی همیشه دعای خیر براشون میکنم چون خیلی باهام مهربون بودن
دبیر عربی و پیام ها کلاس هفتم و هشتم.یه پیرزن خیلیییی مهربون بود .همه عاشقش بودن .خیلیم مومن بود من همیشه میگم جاش تو بهشته . هر روز اول کلاس یچیزی داشت بهش میگفت کلاس ادب ،برامون از نهج البلاغه میگفت .حتی کسایی که مذهبی نبودن هم با اشتیاق گوش میدادن. اینقدر قشنگ حرف میزد و توضیح میدهد همه دوس داشتن گوش بدن. بازنشسته شد دیگه.ولی خب تا پارسال که نهم بودم میومد مدرسه مون سر میزد همه میدویدن بغلش میکردن .فرشته بود فرشته
درست زمانی که فکر میکنی از این غمگین تر نخواهی شد، چیز دیگری را از دست میدهی.