بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم که نه من اصولا توی مسائل خیلی منطقی بودم و هستم هیچ وقت هیجانات احساسی اینجوری نداشتم . ولی یه دختری توی کلاسمون بود عاشق معلم شیمی مون بود موهاشو مدل اون حالت میداد جلوی مقنعه . دائم سعی میکرد توجهشو جلب کنه باهاش حرف میزد خلاصه کامل خودشو و رفتاراشو شبیه اون میکرد
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هر چند یکی دوتا نبودن معلم های ابتدایی بعضی ها البته باهمه ی معلم های دبیرستانم با چندتا معلم راهنمایی هر از چندگاهی روز معلم بهشون تبریک میگم ولی همیشه دعای خیر براشون میکنم چون خیلی باهام مهربون بودن
دبیر عربی و پیام ها کلاس هفتم و هشتم.یه پیرزن خیلیییی مهربون بود .همه عاشقش بودن .خیلیم مومن بود من همیشه میگم جاش تو بهشته . هر روز اول کلاس یچیزی داشت بهش میگفت کلاس ادب ،برامون از نهج البلاغه میگفت .حتی کسایی که مذهبی نبودن هم با اشتیاق گوش میدادن. اینقدر قشنگ حرف میزد و توضیح میدهد همه دوس داشتن گوش بدن. بازنشسته شد دیگه.ولی خب تا پارسال که نهم بودم میومد مدرسه مون سر میزد همه میدویدن بغلش میکردن .فرشته بود فرشته