2777
2789
عنوان

خود بیمار پنداری 😭لطفا بیاین

308 بازدید | 54 پست

بچه ها حالم خیلی بده رو بدنم یه چی پیدا کردم 

کی هست میخوام صحبت کنم یکم اروم شم

من سه ماه پیش سونو دادم سینم توده هایپو اکو داشت گف ۶ ماه دیگه مجدد همینجوری یه سونو بده درحالی ک رفتم جراحی عمومی گفت تا یکسال دیگ نیا من انقد زیر بغلمو دستکاری کردم ک غدد لنفاویش متورم شد

الانم قفلی زدم رو سینم حس میکنم پشت نوک سینم رو وقتی فشار میدم یه چیز گرد سفت هست ک فقط در حالت نشسته حرکت میکنه 

حالم خیلی بده 😭واقعا هر سری یه چیز جدید رو بدنم پیدا میکنم و تا مرز سکته میرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اونجا که غدد شیریه باید باشه اصلا واسه غده سینه میگن زیر بغل باید چک کنید 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مشکلت فقط روی سینس؟

هر سری یه جا ولی فعلا فقط روی سینس 

توی سایت دکتر هست مشکلمو مطرح کردم یه متخصص گوارش گفت باز سونو بده و هوش مصنوعی هم یکمی منو ترسوند و اخرش گفت اکثرا چیزی نیست 

نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

از طرفی میخوام خودمو اروم کنم‌میگم اون ک هوش مصنوعیه نمیفهمه اونم ک متخصص گوارش بود چه ربطی به سینه داره اخه

مهم اون جراح عمومی بود ک چکم کرد گفت یکماه دیگ بیا 

خیلی سخته منم این بیماری رو دارم سرطانه ذهنه ۸ میلیون کلونوسکوپی انجام دادم گفتن چیزیت نیست

من دارم دیوونه میشم دیگه همه جامو دست زدم اخیرا چکاپ کلی دادم سه ماه پیش سونو دادم اما مدام خودمو دستکاری میکنم و هربار یه چی پیدا میکنم و فکرای بد میاد سراغم

زیر بغلمو ک انقد دستکاری کردم ک الان دست میزنم پر از غدد بیضی کوچیک و بزرگ متحرکه

زیر بغلمو ک انقد دستکاری کردم ک الان دست میزنم پر از غدد بیضی کوچیک و بزرگ متحرکه

خب چرا اینجوری میکنی اخه با خودت از زندگیت لذت ببر الان ثابت شه بهت مریضی مگه میخوای چی کار کنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه جای سالم برا خودم نذاشتم هر سری تا مرز جنون و خودکشی پیش میرم شوهرم دیگ فهمیده میگه تو علاقه داری خودتو بیمار نشون بدی

یه جای سالم برا خودم نذاشتم هر سری تا مرز جنون و خودکشی پیش میرم شوهرم دیگ فهمیده میگه تو علاقه داری ...

پیش روانپزشک یا روانشناس رفتی؟ 

من دارم دیوونه میشم دیگه همه جامو دست زدم اخیرا چکاپ کلی دادم سه ماه پیش سونو دادم اما مدام خودمو دس ...

دقیقا مثل من تو این ۳ ماه سونوگرافی کولونوسکوپی چکاپ کامل خون مدفوع باورت میشه ۱۲ میلیون خرج کردم

خب چرا اینجوری میکنی اخه با خودت از زندگیت لذت ببر الان ثابت شه بهت مریضی مگه میخوای چی کار کنی

نمیدونم چرا اینجوری شدم از بعد عروسیم ک اومدم تو خونم و تنها شدم اینجوری شدم

همیشه با خدا صحبت میکنم میگم اگه قراره روزی مریض شم لطفا قبل اینکه بفهمم مریضم جونمو بگیر نزار بفهمم اصلا

فقط تا زنده ام تنمو سالم نگه دار و منو محتاج کسی نکن من از سربار بودن بدم میاد از محتاج بودنم بدم میاد

نمیدونم بنده خوبی بودم یا نه

به نظرت خدا حرفمو گوش میده؟😭