2777
2789
عنوان

وضعیت💩دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکور تجربی رو دادم تموم شد واقعا هم براش تلاش کردمنشد که بشهچرا چون اصلا به هیچ کدوم از رشته هاش عل ...

چی اوردی

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

از کی و چقدر تست زدییی

از مرداد 

زیاد نه ولی یکم زدم از مهر میخوام قشنگ با آزمون پیش برم و همه مطالبو بخونم و تست بزنم دقیق

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

اون یک سال و چطور گذروندی🙂تفریح و اینا مثلا چقدر ساعت مطالعه

تفریح رو داشته باش هر ازگاهی

چند ماه اول عالی ترین بودم خیلی زیاد میخوندم ۱۰ ساعت هر روز

ولی یه کاری نکن همون سال افسردگی بگیری

دیگه حتی نمیتونی از روی تختت یلند بشی که بخوای بخونی

تفریح رو داشته باش هر ازگاهیچند ماه اول عالی ترین بودم خیلی زیاد میخوندم ۱۰ ساعت هر روزولی یه کاری ن ...

میدونم چی میگی

ولی من نهایت تفریحم واقعن باشگاه تکواندو بود ک میرفتم 

که دیگ حس کردم نرم بهتره .. چون عصبیم می‌کرد همش 

اعتماد به نفس و میبره بالا آدم دوس داره همه چیو بریزه تو خودش(رو من این تاثیرات و گذاش)

ولی دیگ کلاسی و دوباره بخام شروع کنم و.. یجوریهه 

من فقط کلاس و اینا برم واسم بهتره چون تفریح خاصی نداریم تو خانواده ای ک هست

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ینی همون تکواندو رو برم دوباره؟!نمیدونم چرا تو هر کاری میخام بکنم وارد ده راهی میشم

اره برو و جدی باش هم تو زمینه درس هم تفریح

تو فقط سردرگمی نمیدونی چی کار کنی

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁