2777
2789
عنوان

ازدواج منطقی

171 بازدید | 35 پست

یک کیس خوب که هم چیزش خوبه ولی به دلم نمی شینه یه جوریه اصلا حسی ندارم ازدواج کنم فقط بخاطر پوله بقیه می گن همه اینجوری ازدواج کردن بخاطر موقعیت و... حالا ازش متنفر هم نیستم ولی عاشقشم نیستم با قبول کردن کلی مشکل هام رفع می شه چند ارزوم هم تیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این به دل نشستن خیلی شبیه هندونه سر بسته ست یهو میبینی بعدا عاشقش شدی یهو هم دیدی نه احساست عوض نشد..خیلی غیرقابل پیش بینیه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
ننسبت به من خیلی پولداره من بابام مامانم کارمندن

منم دقیقا تو موقعیت توام

پسره شرایط اخلاقی و مالی نسبتا خوبی داره خانوادشم خوبن

ولی من بی حسم یبار خوشم میاد یبار اصلا

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

عشق به وجود میاد نترس

به کسی که بهت محبت میکنه حس پیدا میکنی یا متنفر میشی؟

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

عشق به وجود میاد نترسبه کسی که بهت محبت میکنه حس پیدا میکنی یا متنفر میشی؟

کلا من سریع عاشق می شم وابسته می شم و ذوق می کنم ولی الان اصلا حسی درونم نیست تهیم😶 نمی دونم چرا به این بنده خدا اینجوریم