2777
2789
عنوان

وضعیت💩دارم

594 بازدید | 39 پست

واقعن سردرگمیهه 

فک کن ورودی ۱۲ تجربی باشی 

۲ سال دبیرستان و غیرحضوری و در حد قبولی رفته باشی 

امسالم تازه میخای غیرحضوری بری(حضوری هم فایده نداره با توجه به چیزایی که وضعیتم هست)،

هیچ تفریحی تاکید می‌کنم هیچ تفریحی نکنی و دو هفته س داری تست میزنی تازههه 

اونم چی فقط زیست فصل اول دهم و یازدهم(هنوز یکمش مونده).. 

خببب چیکار کنم واقعنن 

میخام برم تکواندو رو ادامه میدادم یکم تفریح کنم هفته یکی دوبار 

حتی اونم ترديد دارممم🥲🙂

خدایی چه خاکی تو سرتون میکردین؟!🥰

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

مهر اومد یاد بدبختی ها افتادیم مردم یاد عشقشون میوفتن ما هم یاد مدرسه🗿

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماز ثبت نام کردم با اون دارم پیش میرم 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

دقییقاااااا

😂😂😂💔🤷🏻‍♀

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

کنکور تجربی رو دادم تموم شد 

واقعا هم براش تلاش کردم

نشد که بشه

چرا چون اصلا به هیچ کدوم از رشته هاش علاقه نداشتم

اصلا هدفی توی تجربی نداشتم

اگر میدونی وقتت رو بذار از الان برای هدفت 

منم تصمیمی گرفتم اینبار کنکور هنر بدم برای چیزی که دوست دارم

توام غیر حضوری خوندی؟ مثل خر تو گل گیر کردی؟ نمیدونم چجوری خودمو نجاتتت بدم شبیه باتلاقهههه

ارعععع دقیقاا

منم کاملاا همین حس و دارم🙂🤝

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

کنکور تجربی رو دادم تموم شد واقعا هم براش تلاش کردمنشد که بشهچرا چون اصلا به هیچ کدوم از رشته هاش عل ...

اون یک سال و چطور گذروندی🙂تفریح و اینا مثلا چقدر ساعت مطالعه 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍