2777
2789
عنوان

با این خانواده چه کنم

350 بازدید | 7 پست

بچه ها این روزا ببشتر از قبل درگیرم 

هر حرفی میزنم برا خودشون یه چیزی از توش درمیارن ؛ صب گفتم مامان خمیر دندون نداریم گفت اره نداریم با تندی ، گفتم امروز بگیریم گفت پول نداریم هنور حقوق ندادن گفتم خب فردا دیگع حتما بگیریم هی لحنش بدتر شد انگار من حرفی بدی زده باشم بعدشم گفت مگه حقوق نمی گیری یدونه برا خودت بخر فقط تو استفاده می کنی گفتم باشه باز ادامه داد اصلا بی ربط نفهمیدم چی میگه چشه دیگه سکوت کردم گفتم باشه می گیرم خودم ولی از لحنش ناراحت شدم دیگه چندبار باهام حرف زد وسط حرفم حق به جانب ولی میخواس مثلا سر صحبت باز کنه راستش دیگه چون ناراحت بودم سر سنگین تا کردم ، امشب متوجه شدم به بابام گفته پول ندادی بهم بچه ها ناراحت شدن گفتن خمیر دندون بگیر نگرفتم  واقعا ناراحت شدم اصلا فقط بلده با ابروی من بازی کنه همیشه جلو مهمون جلو خانواده تو عروسی تو مهمونی همش حس میکنم بدش میاد ازدواج نکردم هی خشمشو اینجوری سرم خالی میکنه خسته شدم از دستش جای ارامش همش باید بریزم تو خودم هی از دست این کاراش 

اسی منکه نوجوونم حتی حقوق نمیگیرم کار نمیکنم پول تو جیبی ندارم چند روز پیش به بابام گفتم مسواک بگیر برام گمشده از لج من تا الان نگرفته.همینطوری موندم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منکه نوجوونم حتی حقوق نمیگیرم کار نمیکنم پول تو جیبی ندارم چند روز پیش به بابام گفتم مسواک بگیر ...

نمیدونم چی بگم 

اصلا مسواک و این چیزا مهم نیس میدونی چیه در جواب من بادلحن اروم فقط گفتم خمیر دندون نداریم ابرو حیثیت منو برد یجوری که انگار من فحش دادم بهش با لحن تند و دعوایی بازم چیزی نگفتم ولی خب دلم شکست اونجوری دعوا طور باهام بحث کرد یجوری گفت خودت مگه درامد نداری بگیر برا خودت انگار من مث زالو افتادم به جون اینا وبال گردنشونم و هرچی میگن حیا کن من حیا نمی کنم 

اخه مکه چی کفتم که هم منو شست هم رفته به بابام گفته بچه ها ناراحتن 

ببین بعد ۲۰ با خانواده زندگی کنی خیلی سخت و غیر قابل تحمل هست، فقط هم مختص شما نیست، درکت میکنم ، جز ...

مثلا تو مهمونی کافیه بگم مامان کیفمو پیش شما گذاشتم؟ اصلا فکر نمیکنه زشته هم برا اون هم منه بخت برگشته 

یهو با عصبانیت میگه وای من نبردم کیفتو 😐 یا مثلا وای کی کیفتو به من سپردی 

ابرو برام نمیزاره اخه من کی گفتم تو بردی کیفمو یا من دادم دستت تو گمش کردی 

اینا مثال بود انقد از خودش یهو ناغافل میشه اصلا انگار یادش میره چهدرتا ادم دورمونن زشته بی دلیل اینجوری بپزه به من 

گوشواره مو به زور ازم گرفت گفت تو نمیتونق نگه داری گم میکنی برگشتیم گفتم الان بده بندازم دیدیم گمشده نیست اخرص گفتم همص میگی من عرضه ندارگ نمیتونم نگه دارم خب شما که عرضه داری چرا گمش کردی ، زد زیر گریه گفت یعنی میگی من گوشوارتو به کسی دادم؟ من گوشوارتو نبردم 😐 خدایا گریه م میگیره از دست این رفتارای زشت و عجیبش اخه ما کی گفتیم مامان تو دزدی اخه ما کی از این اخلاقا داشتیم خدایا این چه اخلاقیه این داره

مثلا تو مهمونی کافیه بگم مامان کیفمو پیش شما گذاشتم؟ اصلا فکر نمیکنه زشته هم برا اون هم منه بخت برگش ...

میعهمم ولی واقعا از ۲۰ به بعد چاره اش دوری و دوستی هست

من خودم دوره مجردی ، بدترین چیز برام رفتن سفر با خانواده بود اونم روستای پدری، سفر دیگه هم نمی رفتیم. انگار توی زندان بودم

میعهمم ولی واقعا از ۲۰ به بعد چاره اش دوری و دوستی هستمن خودم دوره مجردی ، بدترین چیز برام رفتن سفر ...

هیچکسم نمیاد بلکه هممون خلاص شیم از دست من 

شدم مصیبت برا خودم 

خسته شدم

اینام خانوادگی ادمای عجیبین رو مخ دو از فرهنگ

میعهمم ولی واقعا از ۲۰ به بعد چاره اش دوری و دوستی هستمن خودم دوره مجردی ، بدترین چیز برام رفتن سفر ...

دختر عمه مامانم گفت قبل اینکه سرت شلوغ شه با خواهرم یه بیرون برو احساس تنهایی نکنهد

امروز پیام دادم گفتم بیا با هم بیرون بریم رو حساب حرف خانواده ش خواستم فک نکنه تو شهر غریب تنهاس راحت باشه می بینم میگه ببخشید شوهرم دوس نداره اینجوری بیرون برم با کسی 

کلا خانوادگی مشکل دارن خودشون میگن خودشونم گند میزنن اون از مامانم اینم از فک و فامیلش