کسی اینجا هست ک فقط با قرص وآمپول پریود بشه؟یعنی تنبلی تخمدان داشته باشه؟من بدون قرص وآمپول پریود نمیشم میترسم سرطان بگیرم اینکه پریود نمیشم😒..الانم 4ماه پریود نشدم باید برم آمپول بزنم
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
چرا نمیری دکتر زنان ماما برو شاید کیست داری یا مشکل حاد باشه سنو بده
فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
والا منمتعجب کردم😆چقدر عوارض داره پریود نشدن دیگه اینو همه میدونن
کلا راس میگن متخصص بهتره من پیش مامای سر کوچمون رفته بودم والا یک مشت سس شعر تحویلم داد انقدرم افاده میومد رفتم پیش بهترین متخصص گفت ماماعه ی مشت سس شعر تحویلت داده😐