2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستورش چیه؟

روزی یه دونه بخور زود پریود میشی

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

چرا نمیری دکتر زنان ماما برو شاید کیست داری یا مشکل حاد باشه سنو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

والا منم‌تعجب کردم😆چقدر عوارض داره پریود نشدن دیگه اینو همه میدونن

کلا راس میگن متخصص بهتره من پیش مامای سر کوچمون رفته بودم والا یک مشت سس شعر تحویلم داد انقدرم افاده میومد رفتم پیش بهترین متخصص گفت ماماعه ی مشت سس شعر تحویلت داده😐

باید برم عزیزم

اره حتما برو انشالله که چیزی نیست 🌼🌼🤲🏻🤲🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ده روز بخورم؟

نه بابا زود تر پریود میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه اصلا الان شش ماهه نشدم دارم پیاز درمانی میکنم ببینم جواب میده یا نه از دارو خسته شدم

قرص ویتاگنوس(اگنوگل)هم خوبه.رازیانه دم نوشش یا عرقش اگر پرولاکتینتون بالا نیست بخورین