2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستورش چیه؟

روزی یه دونه بخور زود پریود میشی

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

چرا نمیری دکتر زنان ماما برو شاید کیست داری یا مشکل حاد باشه سنو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

والا منم‌تعجب کردم😆چقدر عوارض داره پریود نشدن دیگه اینو همه میدونن

کلا راس میگن متخصص بهتره من پیش مامای سر کوچمون رفته بودم والا یک مشت سس شعر تحویلم داد انقدرم افاده میومد رفتم پیش بهترین متخصص گفت ماماعه ی مشت سس شعر تحویلت داده😐

باید برم عزیزم

اره حتما برو انشالله که چیزی نیست 🌼🌼🤲🏻🤲🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ده روز بخورم؟

نه بابا زود تر پریود میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه اصلا الان شش ماهه نشدم دارم پیاز درمانی میکنم ببینم جواب میده یا نه از دارو خسته شدم

قرص ویتاگنوس(اگنوگل)هم خوبه.رازیانه دم نوشش یا عرقش اگر پرولاکتینتون بالا نیست بخورین