2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 63 پست

تنها راه درمان تنظیم پریودی قرص ال دی هست من سه چهار ماه خوردم درست شد تقریبا امیدوارم همیشه همین باشه بعد اینکه پریود نمیشی باید ۱ دم کرده زنجبیل توی چایی بخوری و ۲ پیاده روی سنگین کنی این دوتا قطعا همیشه نتیجه داده برام 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نداره

پس چرا خیلیا توی سایت گفتن وقتی اقدام کردن به بارداری و رفتن پیش پزشک برای خودشون و شوهرشون قرص ویتامین ای و ویتامین دی تجویز کرده

وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت

تا چند ماه دادن بخورین؟ قبلا خودتون پریود میشدین؟تازه اینطوری شدین؟

والا از وقتی به سن بلوغ رسیدم این مشکل رو دارم و ۱۶ سالمه اولش که گفتم قرص رو بخور و ۳ ماه بعد ستون بده بهتر میشی و همش الکی بود من خیلی وقته با قرص پریود میشم و اگه نخورم هم اصلا نمیشم 

ال دی ضرر داره برام قرص جایگزین نداره؟

مدروفم بخور بهترین قرص دنیا هست زود پریود میشی یه دو سه تا شو خوردی درست میشه عالیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

مدروفم همون مدروکسی پروژسترون هست؟

اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40