2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 63 پست

تنها راه درمان تنظیم پریودی قرص ال دی هست من سه چهار ماه خوردم درست شد تقریبا امیدوارم همیشه همین باشه بعد اینکه پریود نمیشی باید ۱ دم کرده زنجبیل توی چایی بخوری و ۲ پیاده روی سنگین کنی این دوتا قطعا همیشه نتیجه داده برام 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نداره

پس چرا خیلیا توی سایت گفتن وقتی اقدام کردن به بارداری و رفتن پیش پزشک برای خودشون و شوهرشون قرص ویتامین ای و ویتامین دی تجویز کرده

وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت

تا چند ماه دادن بخورین؟ قبلا خودتون پریود میشدین؟تازه اینطوری شدین؟

والا از وقتی به سن بلوغ رسیدم این مشکل رو دارم و ۱۶ سالمه اولش که گفتم قرص رو بخور و ۳ ماه بعد ستون بده بهتر میشی و همش الکی بود من خیلی وقته با قرص پریود میشم و اگه نخورم هم اصلا نمیشم 

ال دی ضرر داره برام قرص جایگزین نداره؟

مدروفم بخور بهترین قرص دنیا هست زود پریود میشی یه دو سه تا شو خوردی درست میشه عالیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

مدروفم همون مدروکسی پروژسترون هست؟

اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40