کسی اینجا هست ک فقط با قرص وآمپول پریود بشه؟یعنی تنبلی تخمدان داشته باشه؟من بدون قرص وآمپول پریود نمیشم میترسم سرطان بگیرم اینکه پریود نمیشم😒..الانم 4ماه پریود نشدم باید برم آمپول بزنم
تنها راه درمان تنظیم پریودی قرص ال دی هست من سه چهار ماه خوردم درست شد تقریبا امیدوارم همیشه همین باشه بعد اینکه پریود نمیشی باید ۱ دم کرده زنجبیل توی چایی بخوری و ۲ پیاده روی سنگین کنی این دوتا قطعا همیشه نتیجه داده برام
فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا چند ماه دادن بخورین؟ قبلا خودتون پریود میشدین؟تازه اینطوری شدین؟
والا از وقتی به سن بلوغ رسیدم این مشکل رو دارم و ۱۶ سالمه اولش که گفتم قرص رو بخور و ۳ ماه بعد ستون بده بهتر میشی و همش الکی بود من خیلی وقته با قرص پریود میشم و اگه نخورم هم اصلا نمیشم
مدروفم بخور بهترین قرص دنیا هست زود پریود میشی یه دو سه تا شو خوردی درست میشه عالیه
فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است