2777
2789
عنوان

پس انداز ...

466 بازدید | 26 پست

خانما چقدر فقط واسه خودتون پس انداز دارین یعنی شریکی نیست فقط ماله خودتونه ؟از پول خودتونه یا شوهرتون بهتون میده ؟.چقدر خوبه ک ادم پس انداز داشته باشه تا چ حد؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا یه دو سالی رفتم سر کار و همه پولامو پس انداز کردم از اون طرف شوهرم مثل عقاب نشسته رو پولام هر لحظه هم تهدید میکنه که بیا و خانمی کن پولاتو بده به من😐😒

شوهرم😆😄😊

من😨😱😨

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕

منم پنجاه هزار تومن دارم.اونم میخاستم خرجش کنما.شوهرم نذاشت.

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

من ۱۴ دارم مال خودمه قبلا سر کار میرفتم الانم یکسالی هست از این قرض الحسنه خانوادگیا شرکت کردم ۶ تومنه ۳ ماهه شوهرم داره قسطامو میده .پولم جدا تو خونه بهم میده که اونا رو برا خودم خرج میکنم البته سعی میکنم ولخرجی نکنم و اونا رو هم تو خونه پس انداز میکنم برا مسافرتی جایی اگه لازم داشته باشم خرج میکنم

من اصلا نمیتونم پول پس انداز کنم    همشو خرج میکنم میگم کی از الان بهتر

منم تا حالا اینطور بودم اصلا به فکر پس انداز نبودم ولی الان پشیمونم چون آدم وقتی پس انداز داشته باشه به نظرم با خیال راحت خرج میکنه و خرجهای بهتری هم میکنه

...
خسته نباشی تو از منم ک بدتری 

اخه با حقوق دو ونیمی.کلی قسط.یه بچه کوچک.پس اندازی میمونه.نه والا.دیگه حالی به ادم میمونه نه بلا

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
والا یه دو سالی رفتم سر کار و همه پولامو پس انداز کردم از اون طرف شوهرم مثل عقاب نشسته رو پولام هر ل ...

شوهر منم همینطور البته خودشم داره ولی هی بمن میگه پولاتو بده منم گفتم حق نداری بمن بگی پولامو بدم خودت داری از خودتو بردار اگرم احتیاج داری طلاهایی که خریدی رو ببر بفروش.که عمرا این کارو بکنه چون خودش عاشق طلاست😂😂😂😆😆