خانما چقدر فقط واسه خودتون پس انداز دارین یعنی شریکی نیست فقط ماله خودتونه ؟از پول خودتونه یا شوهرتون بهتون میده ؟.چقدر خوبه ک ادم پس انداز داشته باشه تا چ حد؟
من خودم ۱۱ تومن تو پنج سال!جمع کردم ک ۴ برا فروختن النگوهام بود شوهرم میگه بزاریم بانک دوبرابر وام بگیریم من قسطاشو میدم ی زمین کوچیک بگیرم ب اسم خودت البته همش در حد حرف میگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خیلی دوست دارم پس انداز کنم ولی نمیدونم بعدش چی کارش کنم.زمان مجردی ام جمع کردم اخه سرکار میرفتم اون زمان بعد اوایل ازدواج پراید خریدم همش دست شوهرمه تازه یه زمانی بهم میگف نباید برداری
اره اون زمان خیلی اشتباه کردم ماشین خریدم با 8تومن یا باید بهترین سرویس طلا رو میخریدم یا اگه یکی کمکم میکرد یه زمین 8تومنی میشد خرید الان اون زمین 8تومنی شاید 60 تومنه ولی کو ماشیننننن داغون کرده همسرم تازه دست منم نیس
اره اون زمان خیلی اشتباه کردم ماشین خریدم با 8تومن یا باید بهترین سرویس طلا رو میخریدم یا اگه یکی کم ...
ماشین بدترین چیزی ک ادم میشه با پس انداز برا خودش خرید چ با پول خودش چ شوهرش ب نظرم سکه یا همون زمین میگرفتی کلی سود میکردی الان .وا چرا خب شوهرت نمیده مگه ب نام تو نیست