2777
2789
عنوان

باهم دعوا کردن پاشد منو زد

409 بازدید | 25 پست

بابا و مامانم باهم دعوا کردن منم داشتم انگور می‌خوردم بحث رو گرفت طرف من که زیاد میخوری  وعین .... شدی بعدش منم گفتم شما دعوا کردید به من چه پاشد منو زد موهامو کشید یدونه با پا زد وسط کمرم حس میکنم دارم میمیرم آرزو میکنم بمیرم یا ازدواج کنم برم متنفرم ازشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

سه شنبه میری مدرسه راحت میشی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آره حس میکنم ریشه های سرم کنده میشن

انشاالله خدا به دادت برسه.

فقط تورو خدا برای فرار از این خونه ازدواج نکن. خدایی نکرده اوضاع بدتر میشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

امیدوارم امیدوارم کاش اگه اینجوری نشه میمیرم توروخدا دعام کنید آنقدر گریه کردم از دست اینا زیر چشمام ...

محتاجیم به دعا . 🙏🏼

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
انشاالله خدا به دادت برسه.فقط تورو خدا برای فرار از این خونه ازدواج نکن. خدایی نکرده اوضاع بدتر میشه

پس چیکار کنم به خدا داداشم الان آمد دید دارم گریه میکنم حتی زحمت به خودش نداد بگه چیشدع به خدا همه کار کردم براش اونجا حداقل به نفره 

پس چیکار کنم به خدا داداشم الان آمد دید دارم گریه میکنم حتی زحمت به خودش نداد بگه چیشدع به خدا همه ک ...

من خودم چنین خطایی کردم و دارم میسوزم و میسازم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم