2821
2789
عنوان

آشپزی

213 بازدید | 12 پست

یه راهی بلدین کباب تو نیم ساعت آماده شه مثلا میشه از قبل وسایلش رو آماده کنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زود اماده میشه ک .پیاز رو رنده ریز کن ورز بده ادویه بزن پهن کن کف اهی تابه دیگه

پهن کنم مثل کوکو مرسی فدات

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نه خراب نمیشه اتفاقا ما مپقعی میخایم کپبیده بزنیم ازشب قبل اماده میکنیم که پیاز مزشو پس بده

نفهمیدم کباب دیگی؟کتلت وشامی؟

ولی همه شو میشه دوسه ساعت پیشاماده کنی بعدن سرخ کنی

نه خراب نمیشه اتفاقا ما مپقعی میخایم کپبیده بزنیم ازشب قبل اماده میکنیم که پیاز مزشو پس بده نفهمیدم ...

مرسی گلم

اره عزیزم من یک استکان اب از کنار ماهی تابه میریزم ابپز شه بعدم تو روغنش سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه

قربونت دستت درد نکنه 

همون ساده که تو تابه میپزیم

خواهرم مال من اینقدخوب میشه.اتفاقا امروزناهارساختم

پیازرنده میکنم.یازیکم ازگوشتم کمتر

قشنگ اب پیاز وگوشتمومیگیرم کال کامل

نمک میریزم زعفران رومیسابم روگوشت میریزم

تویه ماهیتابه نسوزپهنش میکنم زیرگازونه کم نه زیادمیکنم..اب گوشت که اولش گرفته بشه دیگه گوشت بازنمیشه....وقتی که خودشوگرفت توش یکم روغن میریزم.گوجه روش حلقه میکنم سرخ بشن

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)
خواهرم مال من اینقدخوب میشه.اتفاقا امروزناهارساختم پیازرنده میکنم.یازیکم ازگوشتم کمتر قشنگ اب پیاز ...

فدات شم یه عالمه میسی