2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش و پرورش

542 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها خوبین،چ خبرا، بچه ها من امسال آزمون آموزش و پرورش رو قبول شدم خداروشکر، ازمون کتبی رو قبول شدم بعدشم که دیگه گزینش و مصاحبه و.. اصلا یه تجربه جدید بودم برام، اگر کسی برای سالای بعد یا سوال داشت بپرسه جواب میدم. تا آخر این هفته هم نتیجه مصاحبه و نتیجه نهایی میاد.دعا کنید برام قبول شم خیلی سختی کشیدم🥲😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مصاحبه ت چطور بود؟ظریب تدریس داشتی؟

مصاحبه یه روز کامل برام طول کشید از صب رفتم شب تموم شد، بحث گروهی داشتیم، تدریش داشتیم،شخصیت شناسی داشتیم و.. استرس داشتم اونجور ک باید نتونستم جواب بدم.. نه ضریب نداشتم

من قبول نشدم چهدمنابعی مطالعه کردین؟

من مطلب خاصی که بگم خریدم نه.هرمطلبی از هرکسی که تجربه داشت میگرفتم میخوندم هرمنبعی گیرم میومد،البته از یکی هم گرفتم ینی دوستم بود خودش خریده بود یادم نمیاد اسمش چی بود میپرسیم میگم

تعریف میکنی

اره عزیزم دوروز قبلش پیام اومد ک فلان تاریخ نوبت مصاحبه دارید.من صبح ساعت ۸ رفتم.منتظر نشستیم بعد بهمون گفتن بیاین توی سالن نشستیم دور هم یه سوال بود گفته بود هرنکته و جوابی راجب این سوال دارید رو ی کاغذ بنویسید نوشتیم بعد گروه بندیمون کردن هرگروه ۴ نفر..رفتیم تو یه اتاق گفتن فکرکنین مسئولین،این سوال رو حل کنید ما دیگه باهم مشورت کردیم بحث کردیم حتی نزدیک بود دعوامونم بشه😂 برای هرکدوممون یه ارزیاب گوشع اتاق نشستع بود ....

چند سالته؟رشته ات چی بوده؟ باراول بود که امتحان دادی؟ مجردی یا متاهل؟چقد سوال داشتم

اشکال نداره بپرسید هرسوالی دارید منم تایپیک زدم برای همین دیگه😂 اره بار اول بود..مجردم.۲۰ و خوردی😂🫤 دبیری