2777
2789
عنوان

تنوع طلبی مرد

293 بازدید | 21 پست

بنظرتون تنوع طلبی مردها درمان داره یا فقط باید طلاق بگیریم ازشون؟ تنوع طلبی جنسی منظورم این نیست. اینکه عادت کرده باشن با هر ماده ای که از کنارشون میگذره چت کنن و لاس بزنن... انگار دنبال تأیید اونا باشن. بدون ایجاد هیچ رابطه ای. فقط چت. 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همین مشکل دارم.چندین بار مشاور رفتم .گفتن بهم درست نمیشه .تا لب گور همینطوره.به من مشاور گفت این ...

تنوع طلبی همسر شما در چه حده؟ 

تنوع طلبی همسر شما در چه حده؟

بارها و بارها متوجه شدم با همکارهای خانومش با افراد دیگه در حال چت و صحبت است ...جالبه از دید خودش کاری انجام نداده و عادی هست کارش.من تقریبا یک سال است اصلا کاری به هم نداریم و فقط تو یه خونه زندگی می‌کنیم

بارها و بارها متوجه شدم با همکارهای خانومش با افراد دیگه در حال چت و صحبت است ...جالبه از دید خودش ک ...

من نمیخام به اینجا برسم. اگه درست نمیشه جمع کنم برم واقعاً 

من نمیخام به اینجا برسم. اگه درست نمیشه جمع کنم برم واقعاً

نمیدونم .از مشاور کمک بگیر

من هم نباید تو این زندگی بمونم.اما بچه ام اصلا آمادگی جدایی نداره.مشاور به من گفت صبر کن الان به خاطر بچه موقع جدایی نیست.شرایطم خیلی سخته ،اما به خاطر بچه سکوت کردم و شاهد کثافت کاری های این مرد هستم

نمیدونم .از مشاور کمک بگیرمن هم نباید تو این زندگی بمونم.اما بچه ام اصلا آمادگی جدایی نداره.مشاور به ...

مشاور هم گفت اون باید بره تراپی. حالا بیا به اینا ثابت کن که مریضید و باید درمان بشید. هزارتا برچسب تو حساس شدی من کاری نکردم بهت میچسبونن. بدیختیم اینه خانواده ام سنتیه. درصورتی حق صحبت کردن از طلاق میدن بهت که یا شوهرت معتاد باشه یا بیکار باشه یا ......

مشاور هم گفت اون باید بره تراپی. حالا بیا به اینا ثابت کن که مریضید و باید درمان بشید. هزارتا برچسب ...

دقیقا .به من میگه توهم داری.تو مشکل داری

من حمایت خانواده ام کامل دارم.اما به خاطر روحیه حساس بچه ام موندم فعلا. 

دقیقا .به من میگه توهم داری.تو مشکل داریمن حمایت خانواده ام کامل دارم.اما به خاطر روحیه حساس بچه ام ...

خوشبحالت. به خانواده چطوری مطرح کردی؟ شوهرت میدونه منتظری بچه بزرگتر بشه بری؟ 

خوشبحالت. به خانواده چطوری مطرح کردی؟ شوهرت میدونه منتظری بچه بزرگتر بشه بری؟

بله میدونه 

خودشون وقتی میدین حال روحیم خوب نیست متوجه میشدن که هربار من از چیزی ناراحتم.

انشالله هرچی خیره برامون پیش بیاد

بله میدونه خودشون وقتی میدین حال روحیم خوب نیست متوجه میشدن که هربار من از چیزی ناراحتم.انشالله هرچی ...

من اگه خانواده اوکی بودن همین فرداصبح دادگاه بودم. اعصابم نمیکشه دیگه